Computer Reparation

Vi tilbyder det fleste computer reparation.
Reparationer af hardware og software inklusive ødelagt skærm, udskiftning af harddisk, reparation af opladningsport, udskiftning af batteri, reparation af
datagendannelse Windows / Mac OS.

Macbook Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

MacBook Reparation

Microsoft 1 Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

PC Reparation

Gad vide hvem du kan henvende dig til at hjælpe dig med din computer reparation og spørgsmål? Normalt er der rigtig mange computer reparations virksomheder, der hver kun har et aspekt af reparation af en computer – heldigvis er Tele Vesterbro  glad for at håndtere alle dine spørgsmål og computerbehov til enhver tid!

  • Hardwareproblemer
  • Softwareproblemer
  • Windows reparation og oprydning
  • MacOS reparation og oprydning
  • Netværksproblemer
  • Virus- og spyware -problemer

Vi tilbyder dig et hav af forskellige computer reparation for at sikre, at du er glad og tilfreds med det computersystem, du har besluttet at købe.

Brudt udskiftning af LCD-skærm

MacBook Pro broken skaerm Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

Vi kan udskifte din ødelagte skærm på din bærbare computer. Vi kan få det skiftet i løbet af et par timer. reservedelene er af samme kvalitet og funktionalitet som originalen med 2 års garanti. Der er mange forskellige skærmmodeller, så vi skal først bestille reservedelen hvis vi ikke har dem på lager.

Fejl på tastaturreparationMacBook Pro broken keyboard Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

Tastaturet er den vigtigste inputmetode til din bærbare computer, og enhver fejl har indflydelse på computerens anvendelighed. Tastaturet bliver normalt beskadiget af væsken eller forkert rengøring. Vi udskifter tastaturet på din bærbare computer inden for få dage, når vi først har fået det. Vi reparerer de fleste bærbare computere tastatur.

Reparation af Touchpad

MacBook Pro broken trackpad Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

Vi kan udfør reparation på din computers touchpad. Reparationen tager få timer. Vi bruger kun det bedste kvalitet af touchpad, med 2 års garanti. Send os først et forespørgsel, så vi kan kontrollere tilgængeligheden af ​​reservedele og give dig et uforpligtende tilbud.

Reparation af overophedning

MacBook Pro overheating Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationEfterhånden som din bærbare computer bliver ældre, kan kølesystemet blive blokeret af støv, eller blæseren bliver støjende. Din bærbare computer bliver varmere og varmere. Dette enkle problem kan føre til meget alvorlige problemer som grafik eller processorfejl, så det er vigtigt at få det ordnet, mens din bærbare computer stadig fungerer.

Reparation af vandskader

MacBook Pro water damage Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationNormalt er det første ting der stopper er tastaturet med at fungere efter kontakt med væske. Bærbar computer overlever sjældent kontakt med vand, og det kan være meget svært at rette dem. Vi har dog specialiseret os i denne type reparationer, så hvis vi ikke kan ordne det, kan ingen!

Defekt reparation af bundkort

MacBook Pro soldering Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationBundkort er hjernen og hjertet på din bærbare computer. Det er et integreret kredsløb, hvor hvis noget fejler, siger producenter normalt, at hele delene skal ændres. Vi kan ordne de fleste dele af logikortet ved hjælp af avancerede værktøjer og dele. Hvis det ikke kan løses, tilbyder vi at udskifte bundkortet.

RAM opgradering

Ram memory upgrade Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationOpgradering af RAM er den første ting, der får din pc til at køre hurtigere og mere smooth. Hvis du er en professionel grafisk designer, videofabrikant eller en gamer, er denne service noget for dig. Vi kan ordne det meget hurtigt, kontakt os inden dit besøg. Vi kan også rådgive størrelsen på RAM hukommelsen – 8 GB, 16 GB eller måske 64 GB?

Harddisk hjælp

Hard drive replacement Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationNår din computer ikke starter, kan det også være et hardwareproblem. Vi kan kontrollere harddiskens tilstand ved at fjerne den og teste på vores diagnostiske maskine. Hvis vi finder en fejl, foreslår vi at tage backup af alle data og udskifte harddisken.

Datagendannelse

Data recovery Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationHvis din computer går i sort, men du har brug for er dine filer, sætter vi det som prioritet at gendanne dine data. Dette kan nogle gange gøres, selvom harddisken er defekt, eller hvis du har ved et uheld har slettet alt. Denne proces kan tage nogle dage.

Service til udskiftning af batteri

MacBook Pro battery replacement Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparationVi kan udskifte batteriet på din bærbare computer. Batteriet skal muligvis udskiftes efter allerede 2 års brug, forkert og for hyppig opladning eller en vandskade. Den batteritype, vi bruger, er den højeste kvalitets del, og den leveres med 2 garanti garanti.

Computer Reparation til hjem og små virksomhedssystemer

Dette er især vigtigt for mennesker, der ikke kun bruger deres computere til privat brug, men er også afhængige af de samme eller forskellige computersystemer for at drive en succesrig lille virksomhed. Hvis din hjemmecomputer fungerer som din regnskabs computer eller forventes at udføre andre forretningsrelaterede opgaver såvel som personlige opgaver, har du brug for en, der kan løse eventuelle problemer med en computer reparation ASAP!

Løbende support til din computer

Det er helt rimeligt, at du har spørgsmål eller bekymringer umiddelbart efter din computer er købt, repareret eller opgraderet, selvom du ikke havde noget at spørge teknikerne på tidspunktet efter computer reparation. Når du bringer systemet hjem, skal du tilslutte alt og tænde computeren. Chancerne er store for, at du kommer til at beskæftige dig med et eller flere nye stykker hardware og kunne bruge et lille skub i den rigtige retning. Tele Vesterbro anerkender dette og giver dig mere end gerne telefonisk support, indtil du er helt tryg ved din nye eller opgraderede computer.

Umiddelbar support til ethvert computersystem

Uanset om den computer, du har, er købt som fabrikssamlet, samlet fra eksisterende maskiner, opgraderet eller foretaget en computer reparation flere gange af andre virksomheder end Tele Vesterbro, vil vi altid gøre vores yderste for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du har med systemet og udføre eventuelle reparationer eller opgraderinger, du ønsker fra os.

Opgraderet hardware kvalitetssikret

Vi bruger kun computer hardware i topkvalitet med 2 års garanti til at udføre opgraderinger eller udskiftninger på din computer for at sikre den bedste ydelse og længste levetid.

Hurtige og pålidelige tjenester i enhver afdeling

Ligegyldigt hvad dit spørgsmål eller bekymringer efter eller før en computer reparation, er vi klar til at gøre dig godt tilpas og indstille din computer rigtigt igen.

Uanset hvad din computer har brug for, kan du føle dig godt tilpas med at handle med os!  Skriv eller ring os til, så kan vi sikkert hjælpe dig videre med dit problem.