Mobil reparation

 Mobil reparation ligefra smadret skærm, bag glas, defekt dock,
udskiftning af batteri, vandskade eller datagendannelse.

apple 1 95 1 Fixology | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation

samsung 1 107 Fixology | Mobil og tablet reparation

Samsung Reparation

huawei 264 Fixology | Mobil og tablet reparation

Huawei Reparation

Reparation af mobil

Hvis du er ejer af en smartphone, er du sandsynligvis afhængig af din mobil dagligt. Din telefon bringer dig de seneste nyheder, forbinder dig med dine vigtige kontakter, gemmer på dine yndlingsbilleder og hjælper dig med at komme til dine aftaler til tiden. Du bruger også din mobil til at tale med de mennesker du har nær i dit liv. Vi forstår, at hvis din mobil bliver beskadiget eller holder op med at fungere korrekt, skal du bruge en hurtig mobil reparation. Vores reparatør er uddannet til at reparere et stort udvalg af smartphone modeller, så din mobil kommer hurtigt tilbage i dine hænder så du kan fortsætte med dit normale hverdag igen .

Bring os enhver smartphone til en hurtig mobil reparation

Vi kan reparere din iPhone. Uanset om du bærer den nyeste model, eller du stadig er glad for din iPhone 7, kan vi tage os af din ødelagte telefon og bringe den tilbage til livet som før du beskadige din mobil. Hvis du foretrækker en af ​​Samsungs populære smartphones, har vi også ekspertisen til at reparere den.

Vi reparerer alle mobil modeller, herunder Galaxy Note, Galaxy S , Galaxy A og Galaxy J modeller. Har du en Google Pixel, Motorola, Sony Xperia eller OnePlus? Vores teknikere kan hjælpe dig med reparationer af telefoner af alle mærker og modeller. Kan vi reparere skaderne og gendanne dem til den højt fungerende mobil, som du kan regne med.

Uanset hvilken smartphone du har, er vores teknikere uddannet til at diagnosticere og reparere de problemer, du oplever med din mobil. Har du brug for en mobil reparation nu? Medbring din telefon til vores butik Fixology på Vesterbrogade 90 uden tidsbestilling, eller book en tid til din næste mobil reparation. Det er dit valg. Vi giver dig et detaljeret tilbud og foretager reparationerne hurtigt og billigt. Der er simpelthen ikke noget bedre valg til en smartphone reparation end os med de bedste priser og det service.