iPhone 5S Reparation

iPhone 5S reparation med sort skærm

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 5s reparationer!

De fleste iPhone 5s Reparation, tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 299,-
Komplet skærm (OEM kvalitet) 399,-
Home-knappen 199
Batteri (original kapacitet) 199,-
Bagcover (komplet) 699
Power knap 299
Ørehøjtaler 199
Højtaler 199,-
Frontkamera/sensor 199,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 249,-
Bagkamera 199,-
Kameralinse 199,-
Lydløs / volumeknapper 249,-
Vibration 199,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det iPhone 5s Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPhone 5s Reparation

  Om iPhone 5s

  IPhone 5s blev lanceret i september 2013 sammen med iPhone 5c og var den syvende generation af denne stadigt populære smartphone-serie. Eksternt så iPhone 5s meget ud som den ældre iPhone 5 bortset fra en ændring til en rund Home-knap og et nyt sæt farvevariationer, men de største forskelle var interne.

  Den interne funktion af iPhone 5 serien var en stor forbedring i forhold til tidligere modeller, idet de var hurtigere og mere kraftfulde. Ud over at blive leveret med iOS 7 var denne telefon den første, der indeholdt en 64-bit processor sammen med en M7 motion co-processor, og var udstyret med et forbedret kamera.

  En anden nyskabelse, der blev bragt liv i iPhone 5s-lanceringen var Touch ID – et fingeraftryk identifikationssystem, som var almindeligt i fremtidige modeller, og som giver brugeren mulighed for at udføre en række opgaver, såsom at låse telefonen op, shoppe i appen og iTunes Butikker eller brug Apple Pay baseret på et enkelt tryk.

  iPhone 5 serien havde også det nye kontrolcenter for hurtig adgang til ofte anvendte funktioner og AirDrop, der tillader hurtig og enkel fildeling. IPhone 5s blev sendt komplet med et sæt EarPods, og tilbehør såsom etuier og en dock var tilgængelig.

  iPhone 5s Specifikationer

  Farve : Grå, Sølv & Guld Retina HD skærm 4 tommer, IPS-teknologi,  Frontkamera: FaceTime HD-kamera 1,2 MP med 720p HD video
  Størrelse: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm. Opløsning: 1136 x 640 pixel, skarphed 326 ppi Bagkamera:  Et kamera 8 MP med 1080p video
  Vægt: 112 g Lagerkapacitet:  16/32/64 GB CPU: Apple A7-chip

  iPhone 5s Reparation

  Alle iPhones er utrolige teknologiske guider, og iPhone 5s er ingen undtagelse, men som alle smartphones kan den ikke være helt immun mod skader. Et fald på en hård overflade, og du kan få brug for en skærm udskiftning. En hurtig svømmetur i vasken eller en vandpyt, og du kunne lide vandskader, eller knapperne kan stoppe med at arbejde. Batterier varer ikke evigt, så hvis din er ved at falme, kan du blot have brug for et batteri udskiftning. Uanset hvad der er sket med din iPhone 5s, kan du være sikker på, at vi er klar til at ordne tingene.

  Vi er  Apple-specialister, så uanset hvilket problem, de tilbyder on-demand reparationer, der hurtigt kan ordne det op for dig. Gå ind på et reparation butik  for en iPhone 5s reparation, eller ring til 33 25 55 55. Standard Reparationer tager normalt ikke mere 45 minutter, så hvad venter du på? Bed om et gratis diagnose i dag.