iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6 Plus reparation med sort skærm med lyse rød blomst

Smadret iPhone 6 Plus ?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 6 Plus reparationer!

De fleste iPhone 6 Plus Reparationr tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 399,-
Komplet skærm (OEM kvalitet) 499,-
Home-knappen 249
Batteri udskiftning (original kapacitet) 2915 MAH 299,-
Batteri udskiftning (høj kapacitet) 3325 MAH 399,-
Bagcover (komplet) 699
Power knap 399
Ørehøjtaler 249
Højtaler 249,-
Frontkamera/sensor 349,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 299,-
Bagkamera 399,-
Kameralinse 249,-
Lydløs / volumeknapper 399,-
Vibration 199,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig

  Om iPhone 6 Plus


  iPhone 6 Plus kom på markedet i september 2014 og  blev lanceret sammen med den mere konventionelle størrelse iPhone 6 som en erstatning for iPhone 5s, det tog verden med storm. Klassificeret som en ‘phablet’ (størrelsen er midtvejs mellem en telefon og en tablet), var denne iPhone-variant den største lanceret nogensinde og prale af en storslået high-definition 5,5-tommer nethinde skærm. Andre funktioner ved iPhone 6 Plus var, at begge kameraer var blevet opdateret, men en bagkamera på 8 megapixel var udstyret med optisk billedstabilisering og kunne optage slow-motion-video.

  Ser man ud over størrelsen på iPhone 6 Plus, inkluderede andre ændringer brugen af ​​M8-bevægelses-coprocessor, som var et fremskridt på M7-versionen i iPhone 5 serien, og inkluderede et barometer, der kunne føle ændringer i højden.

  Inkludering af en A8-processor betød også en ydelses forøgelse på 25% for CPU’en og 50% for grafik i forhold til den foregående model, hvor der blev produceret mindre varme. Til fælles med iPhone 6 havde iPhone 6 Plus også NFE-understøttelse af Apple Pay, og tænd / sluk-knappen placeres på siden tæt på toppen af ​​langs kanten for at gøre det lettere at få adgang til det.

  iPhone 6 Plus Specifikationer

  Farve : Space Grey, Sølv & Guld Retina HD skærm 5,5 tommer, IPS-teknologi, True Tone Frontkamera: FaceTime HD-kamera 1,2 MP med 720p HD video
  Størrelse: 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Opløsning: 1920 x 1080 pixel, skarphed 401 ppi Bagkamera:  Et kamera 8 MP med 1080p video
  Vægt: 172 g Lagerkapacitet:  16/64 GB CPU: Apple A8-chip

  iPhone 6 Plus Reparation

  Den store størrelse på iPhone 6 Plus har fået et ry for at være vanskeligt at håndtere, indtil du er vant til det – der var mange eksempler på, at folk købte telefonen og derefter tabte den uden for butikken. Hvis du har været uheldig nok med at tabe din iPhone 6 Plus og beskadige casen eller ødelægge skærmen, eller hvis du har stødt på et andet problem, der skal rettes, er vi klar og villige til at hjælpe dig med et on-demand reparere.

  Bare bede om et gratis tilbud uden forpligtelse til en udskiftning af skærmen eller enhver anden type reparation, du kan kaste dig ind i reparationsværksted på Vesterbrogade. Du kan derefter være forvisset om, at får din iPhone 6 Plus reparation som er hurtigt og professionelt – de fleste ligefremme reparationer afsluttes inden for 45 minutter.