iPhone SE Reparation

iPhone SE reparation lyserød blomst på skærmen med rose bag cover

Smadret iPhone?

Vi er eksperter i alle slags iPhone SE reparationer!

De fleste reparationer tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 299,-
Komplet skærm (OEM kvalitet) 399,-
Home-knappen 249
Batteri (original kapacitet) 299,-
Bagcover (komplet) 699
Power knap 299
Ørehøjtaler 199
Højtaler 199,-
Frontkamera/sensor 249,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 299,-
Bagkamera 299,-
Kameralinse 199,-
Lydløs / volumeknapper 249,-
Vibration 199,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig

  iPhone SE Reparation

  iPhone SE er lille nok til let at passe ind i en lomme eller en håndtaske, iPhone SE er sådan set en praktisk højteknologisk ledsager. Hvis du få brug for en iPhone SE reparation fordi du  få et problem, såsom en beskadiget skærm, et dødt batteri eller kræver din iPhone SE reparation på en anden vis, er vi i Tele Vesterbro klar til at løse det for dig.

  Vores teknikker er eksperter på alle Apple produkter, så uanset om det er så simpelt som en iPhone SE reparation som skærm udskiftning eller batteri udskiftning eller din telefon har brug for en mere detaljeret diagnose og reparation, er vi de teknikker, du har tillid til. Vores tekniker arbejder hurtigt – enten på vores eget dedikerede reparationsværksted så de kan bringe din dyrebare iPhone tilbage til fuld funktionsdygtighed, ofte mindre end 45 minutter. få et uforpligtende tilbud på din iPhone SE reparation koster, så tøv ikke med at kontakte os. 

  Om iPhone SE

  iPhone SE eller Special Edition blev lanceret I marts 2016 af Apple Inc. IPhone SE var mindre end den anden version, der eksisterede på samme tid (iPhone 6s). Faktisk havde iPhone SE det samme fysiske design og dimensioner som en tidligere model, den populære iPhone 5s, men havde den forbedrede funktionalitet som i iPhone 6 serien og var målrettet mod mennesker, der ønskede avanceret funktionalitet, men i en mindre telefon.

  Der var rapporter i pressen om mennesker, der led i ubehag ved at holde store telefoner og phablets, så iPhone SE var en ideel løsning, der tilbyder en 4-tommer skærm og alle interne forbedringer, der hidtil kun havde været tilgængelige i et stort mobil, og hvad mere er, at den passede endda i covers designet til iPhone 5 serien.

  Versioner af iPhone SE med øget lagringskapacitet blev også frigivet et år senere i marts 2017. Alle versioner af SE havde Apple A9 CPU, den mest avancerede på det tidspunkt og M9 motion co-processor. IPhone SE havde også det samme 12MP bagkamera, der var i stand til 4K video som i iPhone 6 og iPhone 6s, og var en af ​​de letteste iPhones, der nogensinde er frigivet på det tidspunkt. Populær troede iPhone SE var, produktionen blev afbrudt i 2018.

  iPhone SE Specifikationer

  Farve: Space Grey, Sølv, Guld & Rosaguld Super Retina XDR skærm 4 tommer, IPS-teknologi. Frontkamera: 1,2 MP med 720p HD video
  Størrelse: Mål: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm. Opløsning: 1136 x 640 pixel, skarphed 326 ppi Bagkamera: Dual kamera 12 MP  med 4K video
  Vægt: 113 g Lagerkapacitet:   32/128 GB CPU:  Apple A9 Bionic