Galaxy S10e Reparation

Samsung Galaxy S10e Reparation

Model nr.: G970F Samsung Galaxy S10e Reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1449,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S10e Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S10e Reparation

  Samsung Galaxy S10e Reparation

  Hvis du ejer Samsung Galaxy S10e, giver det en ro i sindet at have en pålidelig Galaxy S10e reparation, som du kan stole på. Når din Galaxy S10e har brug for alt fra en skærm udskiftning til et batteriudskiftning, har vi kun originale dele, de rigtig værktøj og med 15 års erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit.

  Annonceret ved Samsungs begivenhed i februar 2019, er Galaxy S10 enheder indstillet til frigivelse i begyndelsen af ​​marts. Teknologigiganten udgav specifikationerne for deres helt nye smartphones, inklusive Samsung Galaxy S10e. Galaxy S10e bryder branchestandarder og har verdens første ultralyds fingeraftryksscanner, lagerplads på bærbar niveau, opladnings opdateringer og meget mere. Alle disse førsteklasses funktioner vil helt sikkert imponere smartphone brugere. Selv med den mest opdaterede teknologi, vil ulykker sandsynligvis ske. Når de gør det, kan du stole på vores eksperter til din næste reparation af mobiltelefon til Samsung Galaxy S10e reparation.

  Samsung Galaxy S10e Skærm udskiftning

  Med banebrydende skærm specifikationer blev Galaxy S10e lavet til at underholde. Den 5,8 tommer skærm giver den mest farve nøjagtige skærm på en mobilenhed med 16 millioner farver ved 100 procent farve volumen. Samsung Galaxy S10e understøtter HDR 10+ og har verdens første Dynamic AMOLED skærm. Sørg for, at din skærm på mobilen er beskyttet mod utilsigtede fald og ridser for at få mest muligt ud af din S10e’ imponerende skærm. Hvis din enhed lider af skærm skader, skal du stole på vores reparatør hos Tele Vesterbro for at yde professionelle Samsung Galaxy skærm udskiftning.

  Samsung Galaxy S10e Reparation af vandskade

  Den smukt designede Galaxy S10e har ikke kun imponerende skærmydelse, men beskytter også mod vand og støv skader. Samsung Galaxy S10e er IP68 vandtæt og beskytter mod vandskader fra regn, et utilsigtet fald i toilettet eller lignende situationer. Hvis din enhed få et svømmetur, og du har mistanke om, at den lider af vandskade, skal du besøge vores værksted for at få en ekspert til at udfør en Samsung Galaxy S10e reparation af vandskader.

  Din Samsung Galaxy S10e er designet til at være holdbar med evnen til at gøre mere overalt og når som helst. De dygtigt reparatør i vores værksted til reparation af mobiltelefoner er parat til at hjælpe med at holde din enhed kørende.

  For at får mere råd til din Samsung Galaxy S10e reparation, så hold dig ikke tilbage med at besøg vores butik i dag.

  Vi reparerer også andre Galaxy S modeller

  Om Samsung Galaxy S10E

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro