Samsung Galaxy S20 Plus Reparation

Samsung Galaxy S20 Plus Reparation

Model nr.: G985F G986B Samsung Galaxy S20 Plus Reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 2199,- 1949,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S20 Plus Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S20 Plus Reparation

  Samsung Galaxy S20 Plus Reparation 

  Hvis du ejer en Samsung Galaxy S20 Plus, skal have en pålidelig Samsung Galaxy S20 Plus Reparation, som du kan stole på. Når din Galaxy S20 Plus har brug for alt fra en skærm udskiftning, et batteri udskiftning eller en anden slags reparation, har vi de originale dele, værktøj og erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit første gang.

  Samsung Galaxy S20 Plus indeholder nogle kraftfulde kamerafunktioner i en slank pakke. Ikke alene kan enheden prale af et 64 megapixel kamera med høj opløsning, men det leveres også med 5G. Tilføj med en øgede batterilevetid og udvidelige lagerplads, og du har muligvis svært ved at lægge det fra. Med øget brug kan der ske ulykker, hvis din Samsung Galaxy S20 Plus bliver skadet, skal du ikke stresse. Teknikerne hos Tele Vesterbro tilbyder ekspert Samsung Galaxy S20 Plus reparation og får din telefon til at fungere som ny igen på ingen tid.

  Samsung Galaxy S20 Plus Skærm udskiftning

  Det er umuligt ikke at lægge mærke til den fantastiske 6,7 tommer AMOLED-skærm på Samsung Galaxy S20 Plus. Denne imponerende skærm er udstyret med Gorilla Glass, men ridser og revner kan stadig forekomme. Hvis din enhed tager en tur ned på gulvet, kan du være sikker på, at vores reparation af mobiltelefoner kan hjælpe. Vores teknikere er eksperter i Samsung reparation og kan gendanne din telefon til sin oprindelige tilstand med vores hurtige og overkommelige pris.

  Ved Tele Vesterbro er vores reparationer dækket med 2 års garanti. Mens du er i butikken, skal du tage et øjeblik på at gennemse vores udvalg af skærmbeskyttelse og cover, så du kan forhindre yderligere skader i fremtiden.

  Samsung Galaxy S20 Plus Vandskade

  De fleste Samsung enheder er IP68 klassificerede, og Samsung Galaxy S20 + er ingen undtagelse. Dette betyder, at enheden er vandtæt i op til 1,5 meter vand i op til 30 minutter. Galaxy S20 + er stadig ikke helt vandtæt. Samsung rådgiver brugerne om, at vandtæthed ikke gælder for brug i en pool eller på stranden. Hvis din Samsung Galaxy S20 Plus tager en svømmetur, er der ingen grund til panik. Skynd dig i stedet ind til vores butik på Vesterbrogade 90. Vores teknikere åbner enheden for at teste dens komponenter og kan rense eller udskifte eventuelle beskadigede dele.

  Oplever du et andet problem med din telefon? Udover reparation af skærm og reparation af vandskader er vores teknikere eksperter i batteriproblemer, kamera problemer, højttaler problemer og meget mere. For at komme i gang med din reparation skal du kontakte os for at anmode om et gratis fejldiagnose.

  Vi reparerer også andre Galaxy S modeller

  Om Samsung Galaxy S20 Plus

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro