Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation

Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation

Model nr.: G880F Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 2099,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation

  Samsung Galaxy S20 Ultra Reparation

  Hvis du ejer Samsung Galaxy S20 Ultra, så vil det give dig en ro i sindet at have en der kan udfør en pålidelig Galaxy S20 Ultra reparation, som du kan stole på. Når din Galaxy S20 Ultra har brug for alt fra en skærm udskiftning til et batteriudskiftning, har vi altid originale reservedele, værktøjet og med over 15 års erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit.

  Du kan også sælge din Galaxy S20 Ultra til os, hvis du er træt af den og vil opdater den til noget der er nyere.

  Samsung Galaxy S20 Ultra er bygget til fotografen i os alle! Med imponerende kamera funktioner såsom 108 megapixel høj opløsning, hybrid optisk zoom og HDR 10 + videooptagelse er denne enhed sikker på at begejstre. Derudover kan den også prale af en stærk batterikapacitet og en slank, næsten kantfri skærm. Hold din mobil i topform med professionelle Samsung Galaxy S20 Ultra reparation fra os!

  Samsung Galaxy S20 Ultra Skærm Udskiftning

  Galaxy S20 Ultra skærmen er æstetisk tiltalende, og den hjælper også med at forhindre øjnene og søvnforstyrrelser forårsaget af blåt lys. Med en dynamisk AMOLED 2x-skærm tilbyder Galaxy S20 Ultra en filmoplevelse pakket i en mobil.

  Hvis du får et utilsigtet fald, skal du ikke gå i panik! Vores teknikere er veludstyrede til at håndtere en Galaxy S20 Ultra skærm reparation. Ved kun at bruge udskiftnings værktøj af høj kvalitet kan vores personale hurtigt fjerne og udskifte din beskadigede skærm, så du kan vende tilbage til at nyde din enhed! Derudover understøttes vores reparationer af 2 års garanti så du kan være sikker på, at din reparation holder.

  Samsung Galaxy S20 Ultra Vandskade

  Galaxy S20 Ultra har en IP68-vurdering, hvilket betyder, at den kan nedsænkes i op til 1,5 meter ferskvand i mindre end 30 minutter. Selvom dette er en fremragende funktion, der beskytter dig mod mindre vanddråber, kan du stadig blive udsat for vandskader, hvis din enhed går til en mere betydelig dukkert! Hos Tele Vesterbro er det ikke fremmed for os en Samsung Galaxy S20 Ultra reparation af vandskader. Vores teknikere åbner, tørrer og renser din enhed, inspicerer dens interne komponenter og foretager de nødvendige reparationer! Inden vi begynder, giver vi dig et gratis fejldiagnose, så der er ingen overraskelser i prisen.

  Reparation af skærm og vandskade er to af vores specielle i Tele Vesterbro, men vi reparerer også ødelagte knapper, døde batterier, defekte højttalere, svage signaler og mange andre problemer! Lad ikke nogen skader forhindre dig i at nyde din Samsung Galaxy S20 fuldt ud! Find vores butik på Vesterbrogade 90, og planlæg en aftale for en reparation!

  Vi reparerer også andre Galaxy S modeller

  Om Samsung Galaxy S20 Ultra

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro