Samsung Galaxy S21 Reparation

Galaxy S21 reparation

Model nr.: G991B Samsung Galaxy S21 reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1899,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 599,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S21 reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S21 reparation

  Samsung Galaxy S21 Reparation

  Hvis du ejer Samsung Galaxy S21, og du har bruge for en har en pålidelig Galaxy S21 reparation på vesterbrogade 90 , som du kan stole på. Når din Galaxy S21 har brug for alt fra en skærm udskiftning, et batteri udskiftning eller noget helt tredje, så har vi originalt reservedele, værktøjet og med over 15 års erfaring til at få udført reparationen rigtigt – hurtigt og problemfrit.

  En opfølgning på Samsung Galaxy S20, har Samsungs Galaxy S21 nogle seriøse opgraderinger, herunder fuld 5G forbindelse. Så kan du nyd den nyeste model fra Samsung med forbedret batterilevetid, der varer hele dagen, fotos i høj kvalitet fra en 64 MP kamera, 8k video og meget mere! Tele Vesterbro er vant til at håndterer både mobiltelefoner og tablets, så når du har brug for Samsung Galaxy S21 reparation, er vi her for at hjælpe.

  Samsung Galaxy S21 skærm udskiftning på vesterbrogade 90

  Denne model er udstyret med en 6,2 tommers skærm, der har en dynamisk AMOLED 2x-skærm til den ultimative synsoplevelse. Der er mange funktioner at elske ved Samsung Galaxy S21, men en af ​​vores favoritter er Dynamic AMOLED 2X-skærmen. Denne utroligt lyse og livlige skærm giver denne telefon en af ​​de bedst mulige oplevelser. Mens Galaxy S21 er ekstremt holdbar, kan der ske et utilsigtet fald når som helst. Men der er ingen grund til at bekymre sig! Kontakt os, og få din lokal mobiltelefon reparation butik, som kan reparere din skærm på så kort tid som muligt. Vores teknikere er specialister inden for Samsung Galaxy S21 reparation, så du kan stole på dem, når du er i knibe.

  Samsung Galaxy S21 Vandskade

  Denne enhed har en klassificering på IP68, hvilket betyder, at den kan modstå vand op til 5 meter dybt i op til 30 minutter, men kan stadig være udsat for vandskade. Tele Vesterbro har specialiseret sig i en række Samsung reparation, hvor vandskader er blandt de mest almindelige. For at komme i gang med en Samsung Galaxy S21 reparation af vandskader skal du anmode om et gratis fejldiagnosticering og et uforpligtende tilbud i vores mobil reparation butik.

  Oplever du andre problemer med din Galaxy S21? Lad vores erfarne tekniker kigge på det for at give dig den bedste løsning! Plus, udnyt vores 2 års garanti for at sikre, at du får den mest pålidelige reparation!

  Vi reparerer også andre Galaxy S modeller

  Om Samsung Galaxy S21

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro