Dock problemer

Oplader din mobil ikke ?

Vi ved, hvordan vi løser det!

Hvis du har et problem med ødelagt opladningsport, oplades din mobil ikke eller opladning sporten oplades kun i bestemte vinkler, når du flytter kablet, er det sandsynligvis problemet med opladning sporten. Denne service inkluderer dele og arbejde.

Før vi fortsætter med at udskifte det, vil vi teste det først for at sikre, at udskiftning af opladningsporten løser alle relaterede problemer. Alle reparationer vi udfører i vores butik i københavn på vesterbrogade.

Hvordan reparerer vi opladnings porten på din mobil?

Forskærmen  er døren til indersiden af din mobil. Vi er nødt til at varme det op lidt på den specielle måtte og fjerne frontskærmen. Så er vi kun få skruer væk for at komme til den gamle opladningsport, der skal udskiftes. For at garantere din tilfredshed reparerer vi din telefon i vores butik ved hjælp af vores eget professionelle udstyr. Reparationsprocessen er den samme som en autoriserede reparatører udfører. Reservedele, som vi bruger, er tilgængelige på mobil af højeste kvalitet. Selv det passende klæbemiddel er det samme som de bruger, når de samler deres telefoner!

Om reparationsprocessen.

Vores teknikere reparerer din mobil, mens du venter, hvis det er muligt. I de fleste tilfælde tager reparationen ikke længere end 1 time inklusive test ved udskiftning af mobilens dock. Hvis du vælger at sende den til online reparation, returnerer vi din telefon inden for få dage. Forvent perfekte resultater, når du får mobil tilbage!

Vi tester din telefon, når vi har repareret den.

Din mobil testes omhyggeligt efter reparation. Testen inkluderer opladningsporten, frontmonteret skærm, men også vi vil bekræfte, at den oplader din telefon og viser, at procentdelen af batteriet stiger. Når du har modtaget telefonen tilbage, beder vi dig om at teste den igen.

Få rabat, når du vælger flere tjenester.

Vi kan løse næsten alle fejl på din mobil. Hvis du vælger at udskifte batteriet eller skærmen  mens du få udskiftet din mobil opladningsstik (dock),reducere vi prisen. Du kan altid ringe til os, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til den billigste pris.

Har din mobil yderligere skader, som du ikke ønsker at få lavet?

Hvis din mobil har en smadret skærm, defekt batteri eller andre problemer, men du ikke lyst få det lavet, så lad os det vide! Nævn i notatfeltet eventuelle fejl, du har i telefonen. Hvis vi bemærker skader, der ikke blev nævnt, kontakter vi dig altid for at få din tilladelse og for at fortælle om den ekstra omkostning det eventuelt kan være for de ekstra skader. Dette kan medføre nogle forsinkelser. Bemærk, at de ekstra skader, kan vi tilbyde dig at løse dine fejl med gode rabat på prisen.

Bemærk, at de ekstra problemer, vi kan tilbyde dig at løse det til stærkt reducerede priser.