iPhone bagkamera linse reparation

Ødelagt kamera linse på din mobil? 

Vi ved, hvordan vi løser det!

Du er på det rigtige sted, hvis du vil reparere din mobil kamera linse (den ene eller alle tre linser) eller du vil reparere det  irriterende slørede billeder. Reparationen inkluderer ikke et nyt kamera, hvis det skal udskiftes så kontakter vi dig.

Vi udskifter kameralinsen og rengør det interne kamera indeni. Men nogle gange kan det være, at kameraet på mobil allerede er beskadiget (autofokus fungerer ikke, støj i baggrunden). Hvis kameraet indeni skal udskiftes, vil der være ekstra omkostninger.

Om reparationsprocessen.

Reparationsprocessen starter med en smule opvarmning af bagglasset på din mobil med en specialplade. Det opvarmer limen lidt, så det er lettere og mere sikkert at fjerne kameralinsen. Vi er meget forsigtige med at ikke beskadigede komponenter, der er skjult under kameralinsen. Nogle gange er vi nødt til at fjerne forskærmen på din telefon for at udskifte kameralinse.

For at garantere din tilfredshed udskifter vi din telefons kamera linse med den høje kvalitet reservedel. Monteringspunktet er et dobbeltsidet klæbemiddel, nøjagtigt det samme som fabrikanten bruger, og det garanterer den perfekte pasform.

Vores teknikere reparerer din mobil , mens du venter, hvis det er muligt. I de fleste tilfælde tager reparationen ikke længere end 1 time inklusive test af din mobil efter reparation. Hvis du har sendt den til reparation online, returnerer vi din telefon inden for 5 dage. Forvent perfekte resultater, når du får din telefon tilbage!

Har du fået ødelagt din kameralinser på mobilen så få den udskiftet samme dag af specialister.

  • Nyt kameralinse af højeste kvalitet til mobilen.​
  • Afleverer din mobil, til 60 min reparation.​
  • Send mobil, få den tilbage på 5 dag.​
  • Kvalitetstestet på vores værksted.​
  • 2 års garanti på alle reservedele og arbejde.​

Fast lav pris uanset om det er 1 eller 3 kameralinser der smadret. Hvis kameraet inde i din mobil har sorte pletter eller intet autofokus har, kan vi også udskifte det mod ekstra omkostninger efter din godkendelse. Vi kontrollerer, om det er nødvendigt, når vi har fjernet de ødelagte kameralinser.