Vi har nye åbningstider! Besøg os

Fredage kl. 15:00-18:00 og lørdage kl. 10:00-15:00.

iPhone udskiftning bagglas reparation

Smadret Bagglas på din mobil? 

Vi ved, hvordan vi løser det!

 Hvis du har fået smadret din mobil bagglas, skal du få det udskiftet, før det forårsager yderligere skade på telefonens indvendige dele. Tjenesten inkluderer dele og arbejde. Kameralinsen er ikke en del af reparationen af glasset på bagsiden. Fortæl os farven på telefonen, når du bestiller tjenesten igennem vores hjemmeside televesterbro.dk.

Om reparationsprocessen.

Reparationsprocessen på mobil starter med forvarmning af bagsideglasset på specialpladen. Det smelter limen lidt, så det er lettere og mere sikkert at fjerne det knuste glas. Vi er meget forsigtige med ikke at beskadige komponenter, der er skjult under bagruden.

For at garantere din tilfredshed udskifter vi det bageste glasplade med delen af høj kvalitet. Monteringspunktet er et dobbeltsidet klæbemiddel, nøjagtigt det samme som smartphone bruger, og det garanterer den perfekte pasform.

Vores teknikere reparerer din telefon, mens du venter, hvis det er muligt. I de fleste tilfælde tager reparationen ikke længere end 3 timer inklusive test af din mobil efter reparation. Hvis du har sendt den til reparation online, returnerer vi din telefon inden for få dage eller den næste dag, hvis du har valgt prioriteret reparation. Forvent perfekte resultater, når du får din telefon tilbage!

Din mobil testes omhyggeligt efter reparation. Testen inkluderer det nye bagglasfitting, men vi bekræfter også, at andre funktioner fungerer korrekt, efter at vi har samlet telefonen tilbage (højttaler og mikrofon, netværksområde, opkaldsfunktion, frontkamera, opladning, højttalere, Wifi). Når du har modtaget telefonen tilbage, beder vi dig om at teste den igen.

Få rabat, når du vælger flere reparationer.

Vi kan løse næsten alle fejl på din i telefon. Hvis du vælger at udskifte din skærm,  batteriet eller opladningsstik (dock), mens du få udskiftet din mobil bagglas reducere vi prisen. Du kan altid ringe til os, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til dig.

Har din mobil yderligere skader, som du ikke ønsker at få lavet?

Hvis din mobil har en ødelagt ramme eller andre problemer, men du ikke lyst få det lavet, så lad os det vide! Nævn i notatfeltet eventuelle fejl, du har i telefonen. Hvis vi bemærker skader, der ikke blev nævnt, kontakter vi dig altid for at få din tilladelse og for at fortælle om den ekstra omkostning det eventuelt kan være for de ekstra skader. Dette kan medføre nogle forsinkelser. Bemærk, at de ekstra skader, kan vi tilbyde dig at løse dine fejl med gode rabat på prisen.