iPhone skærm udskiftning

Smadret skærm på din mobil?

Det kan vi løse for dig!

Hvis din mobil har en smadret skærm, frontglasset er revnet, den har problemer med LCD, lodrette farvede linjer på skærmen, eller problem med touch funktionen, vil de alle blive udskiftet på én gang, da de kommer som en integreret del.

Skaden sker normalt, når du taber telefonen, bøjer den, smider den i vand/væske eller prøver at udskifte skærmen uden erfaring og professionelle værktøjer. 

Hvorfor koster en smadret skærm det samme uanset om det er kun frontglasset eller hele skærmen er gået sort det samme?

En skærm på en smartphone er lavet med så høj teknologisk præcision, der gør det næsten umuligt at udskifte kun frontglasset (der er nogle store virksomheder, der renoverer dem ved at vende fremstillingsprocessen om, men de er hovedsagelig placeret i Kina). Forsøger man at adskille glasset på skærmen ødelægges LCD’en og touch modulet på den meget let. Da det ikke er skabt til at udskifte nogle dele af det, når du smadre skærmen, skal hele skærmen skiftes (frontglas, touch modul og LCD).

Hvordan er skærmen bygget på en mobil?

Frontglasset på din mobil er lamineret sammen med skærmen som på alle avancerede smartphones  i dag. 

Apple har introduceret, at iPhones 11 og fremover vil vise en pop op-meddelelse efter udskiftning af den smadret skærm, at apple ikke kan garantier det er original Apple skærm. Meddelelsen vises 2-3 gange om dagen i 1 uge og efter vil den forsvinde, den vil altid kunne ses i indstillingerne. Meddelelsen vises, selvom man udskifter en original Apple skærm pulled kvalitet som er taget fra en anden iPhone 11 , men ikke den, som telefonen er født med.

 

Med hensyn til vandtætheden i mobiltelefoner efter reparation.

Bemærk, selvom vi bruger reservedele af højeste kvalitet, betragter vi i Fixology ikke nogen mobiltelefon er vandtæt efter reparation af en smadret skærm, da dette er underlagt Apple interne test, når Apple samler enheder i deres fabrikker.

Selvom reparatøren håber, at reparationen skal genoprette vandtætheden, kan ingen der kan garanterer at din telefon bliver vandtæt som den var før du fik smadret skærmen på din telefon. 

 

Få din smadret skærm repareret  samme dag

For at garantere din tilfredshed reparerer vi din telefon i vores butik på Vesterbrogade 90 1620 København V, ved hjælp af vores eget professionelle udstyr med næsten 20 års erfaring.

Reparationsprocessen er den samme som autoriserede Apple-reparatører udfører i deres reparationscentre. reservedele, som vi bruger, er Apple-højeste tilgængelige kvalitet (OEM-kvalitet)  på markedet, nogle gange har vi i Fixology flere skærmkvalitet til rådighed.

Hos os, i Fixology udskifter vi din smadret skærm og tester telefonen efter skærm reparation. Når du bringer den eller sender den til vores butik på Vesterbrogade 90 1620 København V .