True Tone

True Tone

True Tone er en skærmteknologi, der først blev introduceret i 2016 på 9,7-tommer iPad Pro, der siden er blevet en fast funktion i alle Apples enheder. De første iPhone med True Tone blev lanceret i 2017 på iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Samt har funktionen taget springet til Mac-opstillingen ved MacBook Pro 2018.

Det er en funktion der forsøger at matche farvetemperaturen og intensiteten på din enheds skærm til det omgivende lys i dine omgivelser. For at gør indholdet på skærmen mere behageligt for øjnene.

Hvad er True Tone egentlig?

True Tone er den næste iteration af en iOS og macOS funktionen, der har eksisteret siden iOS 9.3: Night Shift. Night Shift justerer det hvide lys på din skærm og er beregnet til at blive brugt om natten. Det gør meget det samme, men i modsætning til Night Shift, som du indstiller i en enkelt præference for et farvetemperatur, fungerer True Tone mere dynamisk.

True Tone er drevet af en meget følsom sensor så din enhed kan fungerer hele dagen ved at dynamisk justering af temperaturen, intensiteten og procentdelen af hvidt lys på din iPhone, iPad eller MacBook Pro-skærm afhængigt af dit nuværende miljø. Målet er at få justeret din enheds skærm til at se mere naturlige ud med en effekt, der ligner det, naturlige farver. Ligesom når du lægger et hvidt stykke papir under forskellige slags lys.

Hvorfor du skal bruge True Tone?

Det korte svar: fordi du kan! og det lange svar er:

Hvis vi tager et kig på Night Shift: Selvom det var et godt første skridt i at reducere belastning af øjnene, var det også meget begrænset. Den kunne planlægges ved at tændes og slukkes, men den kunne ikke justere en dynamisk farve skiftning, hvilket får indholdet til at se mærkeligt ud. Imens videnskaben snakkede om, hvor meget reduktionen af ​​hvidt lys påvirker din søvn om natten noget Night Shift skulle hjælpe med. Så er fordelen ved at bruge True Tone til at bekæmpe øjnes belastning noget der let kan mærkes ved hele dagen.

Har du spørgsmål om, hvordan True Tone fungerer, eller er du stødt på problemer med funktionen på din Apple-enhed? Uanset om du ønsker råd om, hvordan du får mest muligt ud af True Tone, eller hvis du har mistet funktionen på din enhed, er vi her for at hjælpe! Tøv ikke med at kontakte os.