iPhone vaeskeskade

Væskeskade i mobil

Er din mobil faldt i vandet, eller er det anden væskeskade? Skal vi bare gendanne dine data?

Læs nedenstående omhyggeligt.

Vand- eller væskeskade er en af de sværeste reparationer på en mobil. Faktisk kan der ske store skade inden i din mobil. Nogle gange kan det kræve at skifte komponenter på enhedens bundkort pga. væskeskade i mobil.

Vores anbefaling er at handle hurtigt, fordi telefonen med væskeskade i få dage, har mindre chancer for at blive reddet. Forsøg ikke bare at tørre det. Det er ikke nok.

Om reparationsprocessen for væskeskade.

Vandskadeservice består af 3 faser.

Første fase:

Adskiller vi din mobil og ser efter væske påvirkede områder på din mobils motherboard. Derefter fjerner vi disse komponenter inklusive bundkortet og forbereder det til vask med ultralydsrenser. Vi vasker det med specifik væske, der er specielt designet til denne reparation. Derefter kontrollerer vi under mikroskop, at al korrosion er fjernet. Når vi først har bekræftet, at din Apple telefon er blevet renset, starter vi tørringsprocessen. Dette kan tage et par timer.

Efter tørringsprocessen samler vi i mobil og ser om den fuld funktionelt.  der er  ikke nogen garanti for rengøring, at komme til det fungerer.  Hvis det holder op med at fungere på et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden, betyder det, at det kræver yderligere dele der skal skiftes. Nogle gange kan det ikke repareres.

Anden fase: 

Hvis vi finder ud af, at telefonen ikke kan fungerer efter rengøring, kontrollerer vi, hvad der er mere beskadiget. Nogle gange kan det være skærmen (dette kan ikke repareres ved rengøring af væske). Meget ofte kræver telefonen nyt batteri, nogle gange har det brug for et nyt kamera, opladningsport eller reparation på selve motherboard. Hvis vi finder ud af, at motherboard ikke kan repareres, vil vi søge på udskiftning af motherboard. Vi giver dig et tilbud, hvor du bliver spurgt, om du har brug for dine data, før den skal gendannes, eller om du bare har brug for en fungerende mobil. Nogle gange betyder det at reparerer telefonen, at dine data er tilbage, men i nogle tilfælde kan vi bare prøve at få dine data uden at reparerer mobil dette er dit valg.

Tredje fase: 

Er færdiggørelsen af reparationen. Vi har muligvis brug for nogle dage til at ordne det, men du vil blive informeret om processen. Hvis din mobil ikke kan repareres, fordi erstatningsdel ikke kan skaffes, eller hvis den overstiger telefons pris, giver vi dig besked og opkræver kun betaling for rengøring af vandskader 250 kr. Vi presser dig aldrig til at reparere, vi beder dig altid om lov først!

Lad os tage et kig, der er omkring 70% chance for, at din mobiltelefon begynder at arbejde igen, eller i det mindste kan vi prøve  at hente dine data fra din mobil!

Delvis vandskade på mobil.

Nogle gange efter væskeskader kan din mobil tænde eller give nogle andre symptomer på, at den er delvist funktionel. Hver gang vi skal udføre vandskade reparation, skal vi først rense bundkortet, før vi begynder på noget andet. Nogle mobiler, der er stærkt beskadigede, fungerer helt efter rengøringen. Vi anbefaler stadig at rengøre telefonen efter vandskader, men overvej muligheden for, at den kan stoppe med at arbejde helt det er i meget sjældne tilfælde. Dette handler ikke om yderligere skader, men om konsekvenser af fjernelse af korrosion fra den beskadigede telefon. Vi accepterer ikke påstande om, at telefonen er endnu mere beskadiget, end den var, og vi beder stadig om servicegebyret for vandskader, da vi følger det samme sæt procedurer, der fører til at reparerer din telefon.

Om garantien for vandskadeservice mobil.

Tjeneste for rengøring af vandskader garanterer ikke, at din mobil fungerer efter en vandskadeservice. Det garanterer kun, at det er blevet professionelt rengjort. Der er ingen garanti for din mobil vil fungere. Hvis der opstår problemer senere, efter at vi har afsluttet rengøringen, betyder det kun, at nogle komponenter allerede havde en delvis skade, men ikke kunne ses. Hvis vi har udskiftet noget, så din mobil fungerer, garanterer vi, at disse dele fungerer i 24 måneder. Under alle omstændigheder refunderes 249 kr. gebyr ikke.

Eventuelt kan vi give dig et billede af det arbejde, vi har gennemført. Vi viser dig din vandskade mobil før og efter rengøringen. Spørger før vi begynder med rengøring af din mobil.

Bemærk: Hvis din mobil ikke fungerer efter rengøringen, eller hvis du ikke er enig i omkostningerne for reparation, opkræves der et gebyr på 249 kr. rengøringsgebyr for vand, da vi bruger mange timer på at følge alle reparationsprocedurer.

Overvej denne reparation mere som en grundig rengørings- og inspektionstjeneste. Ingen garanti for, at din mobil bliver repareret, men simpelthen at den er renset og fuldt testet. Hvis der er behov for yderligere reparationer, giver vi dig et tilbud.

  • Vi adskiller din mobil og forbereder bundkortet og de andre berørte dele til ultralydsrengøring
  • Teknikeren vasker bundkortet i ultralyd med speciel væske designet til elektroniske enheder, senere kontrollerer vi det med mikroskop, at det er renset (vi gentager om nødvendigt processen)
  • Bagefter kører vi en diagnose for at afgøre, om mobil kan reddes, og om der er yderligere problemer
  • Hvis mobil stadig ikke fungerer, kontrollerer vi, hvad der kan gøres for at rette det og giver dig et tilbud
  • Når du har accepteret prisen, fortsætter vi reparationen (kan tage op til nogle dage)
  • Vi kan stadig forsøge at hente dine data fra mobilen, selvom din mobil ikke kan repareres, så spørg

Vi har brug for 1-2 dage til at gennemføre rengøringsprocessen for vandskader. I mange tilfælde løser denne tjeneste dit problem. Når rengørings- og inspektionstjenesten er afsluttet, refunderes gebyret ikke, uanset om telefonen er blevet fungerer eller ej.