iPad 10.2 9 Gen Reparation (2021)

iPad 10.2 9 Gen Reparation

Model nr.: A2603 A2604  iPad 10.2 9 Gen Reparation Pris
Glas udskiftning (Grade A) 799,-
Glas udskiftning (OEM) 999,-
LCD udskiftning 1199,-
Udskiftning af batteri 999,-
Ladestik udskiftning 999,-
Udskiftning af home-knap (Uden Touch-ID) 599,-
Skærmbeskyttelse (Inkl. montering) 249,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din iPad 10.2 9 Gen Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPad 10.2 9 Gen Reparation

    iPad 10.2 9 Gen Reparation


    Hvis du ejer Apple iPad 9, giver det helt sikkert ro i sindet at have en pålidelig iPad 9 reparationsservice, som du kan regne med. Når din iPad 9 har brug for alt fra en skærmreparation til en batteriudskiftning, har vi delene, værktøjerne og erfaringen til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit. Du kan også sælge din iPad 9 til os .

    Med en 10,2 tommer skærm, en A13 Bionik-chip, Center Stage, True Tone og dobbelt lagring, byder Apples seneste niende generation af iPad-model på mere ydeevne og avancerede funktioner end nogensinde før. Lad aldrig et defekt batteri eller en revnet skærm komme i vejen for at nyde din nye enhed i fuld udstrækning. Når du har brug for iPad 10.2 9 Gen Reparation kan du regne med de professionelle hos Tele Vesterbro.

    iPad 10.2 9 Gen skærmreparation

    Udover at blive til mindre gener, kan selv den mindste skærmknæk få 10.2 Retina-skærmen til at se mindre tiltalende ud. Hvis en revnet eller knækket skærm forhindrer dig i at nyde alt det, din iPad 9 har at byde på, er det tid til at kontakte os. Vores specialister har en omfattende tilgang, komplet med diagnostik og test efter reparation. Derudover er vores 2 års garanti inkluderet med din iPad 9 skærmreparation. Mens du venter på din reparation, skal du sørge for at tjekke vores iPad-skærmbeskyttere for at beskytte din enhed mod fremtidige revner og ridser.

    Vigtig Information Vedrørende LCD ved Glasudskiftning på iPad

    Når man skifter glas på en iPad, er det en delikat proces, der kræver præcision og omhu. Selvom mange tror, at LCD-skærmen er limet direkte til glasfronten, er det faktisk ikke tilfældet. I stedet er LCD-skærmen limet til selve pladen inde i iPad’en. For at skifte glasset skal man adskille glasfronten fra resten af enheden. Under denne proces kan LCD-skærmen blive påvirket, hvilket kan resultere i små bump eller ujævnheder på skærmen. Vi gør vores bedste for at undgå disse udfordringer, men i sjældne tilfælde kan fejlen opstå. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal LCD-skærmen udskiftes til en ny. Dette vil medføre en ekstra omkostning for en fuld LCD-udskiftning plus reparation.

    iPad 10.2 9 Gen batteriudskiftning

    På trods af at den har en batterilevetid hele dagen, er iPad 9 stadig tilbøjelig til batterisvigt, ligesom enhver anden Apple iPad-model. Hvis din tablet giver dig problemer med at blive tændt eller konstant løber tør for strøm, kan det skyldes udskiftning af batteri eller reparation af opladningsporten . Vores teknikere kan hjælpe dig med at lokalisere det præcise problem og give en hurtig og overkommelig løsning.

    I de fleste tilfælde kan vores reparationer udføres inden for samme dag, som du går ind i vores butik!
    Udover at tilbyde reparationer af revnet skærm og udskiftning af døde batterier, tilbyder Tele Vesterbro gerne reparationer på ødelagte kameraer, softwarefejl, vandskader og meget mere! Uanset problemet er vores specialister her for at redde dit mobilliv! Kontakt os i dag og for et tilbud på din næste reparation.

    Vi reparerer også andre iPads modeller

    iPad 10.2 9 Gen Reparation Specifikationer

    Hvorfor vælge os?

    Samme dag reparationer

    Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

    Fast lav pris

    Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

    Garanti

    2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro