iPad Air 4 2020 Reparation

iPad Air 4 2020 Reparation

Model nr.: A2324 A2072 A2316 iPad Air 4 2020 Reparation Pris
Glas+LCD udskiftning (Original Refurbished) 1999,-
Udskiftning af batteri ,-
Skærmbeskyttelse (Inkl. montering) 249,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din iPad Air 4 2020 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPad Air 4 2020 Reparation

  iPad Air 4 2020 Reparation

  Apple frigav den genskabte iPad Air i oktober 2020. Med moderne design, fem farverige finish og en utrolig 10,9-tommer Liquid Retina-skærm er denne tablet uovertruffen. Hvis en revnet skærm, vandskade, batteriproblemer eller kamerafejl gør det svært at nyde din helt nye iPad Air, så henvend dig til de professionelle hos Tele vesterbro.

  iPad Air 4 2020 skærmreparation 
  Uanset om du bruger din iPad Air 2020 til arbejde, for sjov eller lidt af begge dele, kan det være en stor forstyrrelse, når den ikke fungerer korrekt. Du vil have din iPad repareret i dag – ikke uger fra nu! Hos Tele Vesterbro leverer vi hurtige, bekvemme iPad Air-skærmreparationer, som du kan stole på. Fordi vi specialiserer os i skærmudskiftninger, er vi i stand til at tilbyde skærmreparationer samme dag på de fleste iPad-modeller.

  Mens du er i vores butik, skal du sørge for at spørge en salgsmedarbejder om skærmbeskyttelse glas, for at beskytte din ipad mod fremtidige fald og ridser.

  iPad Air 4 2020 vandskade

  Når din iPad Air tager en dukkert, har du brug for fagfolk til at bringe den tilbage til livet. Televesterbro team af ekspertteknikere diagnosticerer problemer hurtigt og fuldfører vandskadereparationer uden forsinkelse. Vores arbejde er garanteret med 2 år på alle dele og service i forbindelse med din reparation.

  Ud over revnede skærme og væskeskader omfatter nogle af de mest almindelige iPad Air-problemer, vi løser i vores butikker, døde batterier, revnede kameraer, beskadigede knapper, højttalere og softwarefejl. Når du søger efter iPad Air 4 2020 Reparation eller reparationer til andre Apple-produkter, er der ikke noget bedre lokale reparationsteam end Tele Vesterbro. Efter en reparation hos Tele Vesterbro, vil din iPad Air 4 fungere så godt som ny.

   

  iPad Air 4 2020 Specifikationer

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro