Apple iPad mini 6 Reparation 2021

Apple iPad mini 6 Reparation

Model nr.: A2568  iPad mini 6 Reparation Pris
Glas+LCD udskiftning (Original Refurbished) 2999,-
Udskiftning af batteri ,-
Skærmbeskyttelse (Inkl. montering) 249,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din iPad mini 6 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPad mini 6 Reparation

  iPad mini 6 Reparation

  Lille, men alligevel mægtig, iPad Mini 6 pakker kraftfulde funktioner i en lille pakke. Denne iterations opdateringer bringer iPad ‘ens imponerende funktioner ind i din håndflade. Selvfølgelig kan skader og softwareproblemer forhindre dig i at nyde alt, hvad tabletten har at byde på. Heldigvis kan vi i Tele Vesterbro hjælpe med billige, hurtige iPad Mini 6 reparationer .

  iPad Mini 6 skærmreparation

  Det kant-til-kant skærmdesign af Mini 6 bringer en ny oplevelse fra den tidligere model. Ikke kun er skærmen slank og elegant, men den kan også prale af skarp tekst og levende farver med en helt ny 8,3-tommer Liquid Retina-skærm. Selvfølgelig betyder dens lille statur, at den er nem at smutte i din taske, og der kan ske ulykker. Hvis din iPad Mini 6 vælter og ender med en revnet skærm, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe.

  Vi er eksperter i skærmreparation og kan ofte hjælpe dig med at få din enhed tilbage i tip-top form samme dag. Plus, mens du er i butikken, kan vi hjælpe dig med at beskytte din enhed mod fremtidige skader med vores udvalg af skærmbeskyttere og beskyttelsescovers.

  iPad Mini 6 udskiftning af batteri

  Med en lynhurtig Apple Neural Engine og øget CPU-ydeevne kan du komme til at bruge din iPad Mini 6 hele dagen lang. Og det kan du ved hjælp af enhedens 19,3 watt-timers genopladelige batteri. Selvfølgelig forringes batteriets ydeevne med tiden. Hvis du oplever, at din Mini 6 ikke længere holder en opladning, er det sandsynligvis tid til en batteriudskiftning.

  Teknikerne hos din lokale butik i Vesterbrogade 90 Tele Vesterbro kan teste dit iPad Mini 6-batteri og afgøre, om det skal udskiftes.

  Har du et andet problem med din Mini 6? Uanset om du oplever kameraproblemer, har mistanke om vandskade, har brug for softwareassistance eller har et andet problem, så kan vi hjælpe! Find vores team af reparationseksperter i Tele Vesterbro, og kom tilbage til at få mest muligt ud af din iPad Mini 6.

  Vi reparerer også andre iPads modeller

  iPad mini 6 Reparation Specifikationer

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro