iPhone 11 Pro Max Reparation

iPhone 11 Pro Max reparation mørk røg skærmen med med stort skærm grå bag cover og tre kamera

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 11 Pro Max reparationer!

De fleste iPhone 11 Pro Max reparationer tager under 30 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Udskiftning af skærm In-Cell 1199,- 699,-
Udskiftning af skærm OLED (Original Ref. ) 1899,- 1399,-
Skift bagglas på iphone 11 Pro Max (kun glas) 899,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 777,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 1444,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 555,-
Beskyttelsesglas Full inkl montering 179,-
Power knap 999,-
Ørehøjtaler 799,-
Højtaler 699,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 649,-
Reparation af Face-ID (sensor) 649-
Ladestik / Mikrofon (dock) 777,-
Bagkamera 995,-
Kameralinse 349,-
Lydløs / volumeknapper 799,-
Vibration 649,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke din iPhone 11 Pro Max reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe med din iPhone 11 Pro Max Reparation

  iPhone 11 Pro Max Reparation

   iPhone 11 Pro Max var på lanceringstidspunktet den dyreste iPhone, der nogensinde er produceret, og derfor en stor investering i sig selv. At eje en og at være misundt af dine venner er alt sammen godt på godt, men du skal være forsigtig, når du håndterer disse phablet, da de er svære at holde på, lette at tabe og derfor kan du få en skade på den, så har få du brug for en hurtig iPhone 11 Pro Max reparation.

  Da en iPhone 11 Pro Max har både glas foran og bagpå, og et bagkamera-system med tredobbelt linser – det hele tilføjer masser af muligheder for, at noget går galt. Hvis katastrofen rammer, skal du ikke udsætte det, komme i kontakt med os – vores tekniker er eksperter ind for Apple reparationer, hvis din iPhone 11 har bruge for en skærm udskiftning eller din bagskærm er gået i stykker. Så tilbyder vi en hurtigt iPhone 11 Pro Max reparationer til konkurrencedygtige priser.

  iPhone 11 Pro Max Skærm udskiftning

  IPhone 11 Pro Max har en Super Retina XDR-skærm, der måler 6,5 tommer. Både forsiden og bagsiden af ​​telefonen er lavet med præcisions fræset glas, hvilket gør det til det mest robuste glas på enhver smartphone. Hvis din iPhone ikke tager en tumle, skal du ikke bekymre dig. Regn med teknikerne ved Tele Vesterbro for hurtige og til overkommelige pris til reparation af skærm på din iPhone 11 Pro Max.

  Mens du lader din skærm reparere, skal du spørge dine teknikere om vores tilbehør til skærmbeskyttelse. Du kan beskytte din iPhone 11 Pro Max mod fremtidige fald ved blot at købe et etui/cover og beskyttelses glas.

  Apple Reparation iphone 11 pro max vandskader

  Som en IP68 klassificeret enhed kan iPhone 11 Pro Max opretholde 4 meter vand i op til 30 minutter; fordobler vandbestandigheden på iPhone 11. Selvom det betyder, at telefonen kan håndtere spild og dyk, gør det ikke enheden helt vandtæt. Hvis du har mistanke om, at din telefon lider af vandskade, skal du komme forbi vores værksted og anmode om et gratis fejldiagnose.

  Sammen med skærm udskiftning og reparation af vandskader leverer vores eksperter en række andre tjenester, herunder udskiftning af batterier og højttalere, kamera reparationer og meget mere. Kontakt vores butik i dag for at hører om alle dine Apple iPhone 11 Pro Max reparation muligheder.

  Om iPhone 11 Pro Max 

  iPhone 11 Pro Max blev i den årlige Apple produktlancering som er altid en spændende begivenhed, også den der blev afholdt i september 2019, var ingen undtagelse. Denne begivenhed indledte lanceringen af ​​tre flagskib iPhone-modeller – det store format (6,5 ”skærm) iPhone 11 Pro Max og det mindre (5,8” display) iPhone 11 Pro, samt iPhone 11 (en nedre ende-version).

  Alle iPhones i iPhone 11 serien blev frigivet i slutningen af ​​den samme måned og repræsenterede den 13. generation af det populære smartphone dynasti. IPhone 11 Pro Max blev efterfølger for iPhone XS Max 2018 og pralede den nyeste Apple A13 Bionic-chip plus en betydelig stigning i batteriets levetid (op til 5 timer længere) i forhold til den tidligere model.

  Der var et antal ‘firsts’ tilknyttet iPhone 11 Pro Max (og iPhone 11 Pro), startende med navnet. Udtrykket ‘Pro’ har altid været forbundet med større enheder som iPads, så dette var første gang det blev anvendt på en iPhone. Det næste fremskridt var det bag kamerasystem, der var blevet ændret til et trio-objektiv-system, hvilket gav en forbedring af billedkvalitet og evne, der glædede seriøse fans af iPhone-fotografering. Der var kritik – nogle hævdede, at linserne gjorde det nye design grim mens andre hævdede, at den nye iPhone 11 Pro Max var for tyk, men det blev generelt positivt modtaget.

  Dernæst kom inkluderingen af ​​et Lightning to USB-C-kabel (til forbindelse til Mac-computere) og en hurtig (18W) oplader i kassen. Sidst men ikke mindst, en ny farve, logo og tekstur – introduktionen af ​​’Midnight Green’,

  iPhone 11 Pro Max Specifikationer

  Farve: Midnats Grøn, Sølv, Space grey & Guld

  Super Retina XDR skærm 6,5 tommer, True Tone

  Frontkamera: True Depth-kamera 12 MP med 4K HD video

  Størrelse: Mål: 158 x 77,8 x 8,1 mm.

  Opløsning: 2688 x 1242 pixel, skarphed 458 ppi

  Bagkamera: trio kamera 12 MP  med 4K video

  Vægt: 226 g

  Lagerkapacitet:   64/256/512 GB

  CPU: Apple A13 Bionic