iPhone 11 Pro Reparation

iPhone 11 Pro reparation mørk røg på skærmen med grøn bag cover og tre kamera

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 11 Pro reparationer!

De fleste iPhone 11 Pro reparationer tager under 30 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os

iphone 11 reparation Pris
Skærmskift iphone 11 pro In-Cell (grade A) 849,- 699,-
iPhone 11 skærm skift OLED Original kvalitet (Original Ref. ) 1299,- 1299,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 899,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 799,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 1899,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 555,-
Beskyttelsesglas Full inkl montering 179,-
Power knap 999,-
Ørehøjtaler 799,-
Højtaler 666,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 699,-
Reparation af Face-ID (sensor) 649,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 999,-
Bagkamera 1299,-
Kameralinse 349,-
Lydløs / volumeknapper 649,-
Vibration 649,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke din iPhone 11 Pro reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig me din iPhone 11 Pro Reparation

  iPhone 11 Pro Reparation

  IPhone 11 Pro er et ønskelig men dyrt stykke teknologi og fortjener at blive behandlet med respekt. Når du har købt dig selv en af disse fantastiske iPhones, vil du dog være i stand til at bruge den når som helst overalt. IPhone 11 Pro er en skønhed i sig selv, men er praktisk talt en total glaskonstruktion derfor har man bruge for en iPhone 11 Pro reparation meget nemt. Selvom glasset er hærdet, beskadiges det stadig ret let hvis du taber din telefon eller ridse overfladen så har du bruge for en skærm udskiftning eller bagskærm til iPhone 11 Pro reparation.

  Derudover har iPhone 11 Pro et bagkamera system med tredobbelt linse, så der er tre muligheder for kamera problemer. Samt alle de andre ting, der kan gå galt i daglig brug. Hvis du har formået at beskadige dit mobil eller det ikke fungerer 100%, er du nødt til at få det i set af en ekspert i iPhone 11 Pro reparation så hurtigt som muligt for at få en hurtig og professionel reparation.

  Din bedste mulighed ring til os for en hurtig iPhone 11 Pro reparation, om det er en skærm udskiftning, kamera reparation eller for at få en gratis diagnose for de andre problemer, reparationer til de mest konkurrencedygtige priser, så hvorfor vente?

  Apple vendte hovedet i september 2019, da det udgav det første system med tre kameraer på iPhone 11 Pro. Kameraet fanger ikke kun op til fire gange flere scener, men det tilbyder også Smart HDR, som automatisk tilføjer fremhævnings og skyggedetaljer til dit billede. Apple byggede den hurtigste chip, der nogensinde er brugt i en smartphone til deres seneste udgivelse. På trods af disse nyskabelser vil der sikkert ske uheld. Hvis du oplever nogle tekniske problemer, skal du ikke bekymre dig. Mobilmekanikerne hos Tele Vesterbro tager sig af dine reparationer på din iPhone 11 Pro.

  iPhone 11 Pro skærm

  IPhone 11 Pro har den lyseste og mest energieffektive skærm på enhver Apple telefon til dato. Den 5,8 tommer store skærm og HDR skærm gør denne iPhone til en perfekt underholdningsenhed. Hvis du har brug for iPhone 11 Pro Reparation, er det godt at vide, at du kan stole på os for en hurtig og overkommelig løsning.

  Mens du besøger os, skal du tjekke vores skærmbeskyttelse, vores mange etuier / cover. Med en skærmbeskyttelse og etui på din mobilenhed kan hjælpe med at forhindre, at din nyligt reparerede skærm beskadiges i fremtiden.

  iPhone 11 Pro reparation af vandskader

  Som en IP68 klassificeret enhed kan iPhone 11 Pro holde vand op til 4 meter dybt i op til 30 minutter. Enheden er designet til at modstå daglig vandspild og støv, men det anses ikke for at være vandtæt. Daglig slid kan reducere dets evne til at håndtere vandspild. Hvis du har mistanke om, at din iPhone 11 Pro er blevet offer for vandskader, skal du få fat i fagfolkene hos Tele Vesterbro for et gratis fejldiagnose og et uforpligtende tilbud.

  Ud over at udskifte ødelagte skærme og reparere vandskader tilbyder Tele Vesterbro en række andre tjenester. Kom forbi vores butik Tele Vesterbro på Vesterbrogade 90 for udskiftning af batterier, kamera reparationer, udskiftning af højtalere og meget mere.

  Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om din iPhone 11 Pro reparation.

  Om iPhone 11 Pro

  IPhone 11 Pro var ved den højt forventede årlige Apple produktlancering i september 2019 de nye flagskib af iPhone modeller lanceret. IPhone 11 Pro og dets større phablet-stil søskende, iPhone 11 Pro Max annonceret sammen med et lavere medlem af familien; iPhone 11.

  Drevet af Apple A13 Bionic chip, og med op til 4 timers længere batterilevetid, var denne 13. generation af iPhone modeller bestemt til frigivelse i slutningen af september.

  IPhone 11 Pro var den direkte erstatning for iPhone Xs, da vi er kommet til at forvente teknologiske fremskridt med hver generation af iPhone, var vi bestemt ikke skuffede over lanceringen af denne batch af nye Apple produkter.

  Blandt de mange fremskridt i forhold til tidligere modeller prale iPhone 11 Pro (og iPhone 11 Pro Max) adskillige ‘firsts’ til en iPhone.

  For det første: Navnet; flagskibets iPhone 11 modeller blev betegnet som ‘Pro’ et ord, der normalt kun bruges til større enheder som iPads.

  For det andet: iPhone 11 Pro udstyret med et noget kontroversielt tredobbelt linser bagkamera system, der blev hilst velkommen af seriøse fotografer for forbedring af billedkvalitet, men nogle kritikere var bekymrede over, at det øgede iPhone tykkelsen og nogle mennesker hævdede designet var grimt.

  For det tredje: Blev iPhone leveret komplet med en 18W hurtigoplader og et Lyn / USB C kabel til forbindelse til Mac computere.

  For det fjerde: Var der en ny farve  ‘Midnight Green’, et enklere bageste logo og en ny, frosted mat finish til den bageste glasbeholder.

  iPhone 11 Pro Specifikationer

  Farve: Midnats grøn, Sølv, Space grey & Guld

  Super Retina XDR skærm 5,8 tommer, True Tone

  Frontkamera: True Depth-kamera

  12 MP med 4K HD video

  Størrelse: Mål: 144 x 71,4 x 8,1 mm.

  Opløsning: 2435 x 1125 pixel, skarphed 458 ppi

  Bagkamera: trio kamera 12 MP  med 4K video

  Vægt: 188 g

  Lagerkapacitet:   64/256/512 GB

  CPU: Apple A13 Bionic