Midlertidig Lukning fra 4. til 8. december

Vi vil gerne informere jer om, at vores butik midlertidigt vil være lukket fra den 4. til den 8. december på grund af vedligeholdelse. Vi beklager eventuelle ulemper og ser frem til at byde jer velkommen igen den 9. december.

iPhone 11 Reparation

iPhone 11 reparation farverig farver på skærmen med gul bag cover og med to kamera

Smadret iPhone 11

Vi er eksperter i alle slags iPhone 11 reparationer!

De fleste iPhone 11 Reparationer tager under 30 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores iPhone 11 reparation og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
 • iPhone 11 skærm reparation
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone 11 reparation priser Pris
iphone skærm reparation (In-Cell) 999,- 699,-
Udskiftning af skærm IPS LCD (OEM) 1299,- 1099,-
Udskiftning af skærm IPS LCD (Original Ref.) 1499,- 1299,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 899,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 699,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 1599,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 449,-
Beskyttelsesglas Full inkl montering 179,-
Power knap 699,-
Ørehøjtaler 699,-
Højtaler 599,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 699,-
Reparation af Face-ID (sensor) Fra 499,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 649,-
Bagkamera 899,-
Kameralinse 349,-
Lydløs / volumeknapper 649,-
Vibration 449,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke din iPhone 11 reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iphone 11 reparation i københavn

  Reparation af iPhone 11

  Vi har specialiseret os indenfor alle typer iPhone 11 reparation. Lige fra iPhone 11 skærmudskiftning, kamera reparation eller mere kompleks diagnose og reparation til den interne funktion på din telefon. Så kontakt os idag og for en iPhone 11 reparation på vesterbrogade 90 til en overkommelig pris.

  At have et par meget avancerede kameraer på din iPhone 11 kan give dig adgang til en lang række nye muligheder, når det kommer til fotografering og du vil ønske at få mest muligt ud af alle de fantastiske funktioner, der tilbydes. En endnu bedre batterilevetid end nogen tidligere iPhone og en endnu hårdere skærm kan få dig til at føle, at iPhone 11 skal være din konstante følgesvend. Uanset hvad du planlægger at gøre indendørs eller udendørs. Imidlertid er en iPhone et avanceret og relativt delikat stykke teknologi og den vil stadig være modtagelig for skader som følge af enhver grov håndtering samt der er altid mulige fejl i de komplekse interne komponenter.

  Hvis det værste sker, at du har brug for en billig skærmskift iPhone 11 i en fart, kan du trøste dig med at kontakte os.

   

  Hvis din enhed lider af skader, så er Tele Vesterbro på vesterbrogade 90 her for at hjælpe med reparation på din iPhone 11. Vores erfarne mobilmekaniker servicerer en række almindelige problemer forbundet med iPhone 11 og arbejder hurtigt for at få din telefon tilbage i kampform.

  iphone 11 skærm skift vesterbrogade

  Med en kant-til-kant 6,1-tommer Liquid Retina HD-skærm afgiver iPhone 11 skærmen en erklæring. Selvom skærmen har dual-ion-udskiftet glas både på forsiden og bagsiden af ​​telefonen, kan der stadig ske revner. Hvis din iPhone 11 falder, så skynd dig til vores værksted i København for at få en overkommelige, professionelle og hurtig skærm reparation. Vi ved, at det er besværet at undvær din telefon, derfor er de fleste af vores iphone 11 reparation af skærm er afsluttet i løbet af 45 minutter!

  iPhone 11 Reparation af vandskade

  IPhone 11 er vandtæt op til 2 meter, i op til 30 minutter, hvilket betyder at det kan håndtere to gange dybden af iPhone X . Enheden fik en IP68-klassificering for vand og støv, men det gør det ikke helt vandtæt. Normal slitage kan i sidste ende medføre, at iPhone 11 bliver mere modtagelig for vandskader. Hvis din enhed går til en langvarig dukkert, har vi uddannede teknikere ved Tele Vesterbro her for at hjælpe. Bring din enhed ind i din butik på Vesterbrogade 90  for reparation af din iPhone 11 for at få en gratis fejldiagnose.

  Ud over reparationer af skærm og vandskade er vi i Tele Vesterbro gearet i at løse alle iPhone problemer. Uanset om du oplever problemer med din tænd / sluk-knap, har brug for et batteri udskiftning eller har et kamera, der ikke fungerer, er vi her for at redde din mobil!

  Book en tid til iPhone 11 Reparation

  For at booke en tid til en iPhone 11 reparation skal du blot vælge en dato og også et tidspunkt, der passer dig så er du sikker på at går minimalt tid på din reparation.

  Walk-in service

  Du kan også bruge for vores walk-in service så behøver du ikke at booke en tid.

  Uanset hvilken metode du vælger at få repareret din Apple telefon, vil vi helt sikkert sikre, at du har din enhed tilbage og fungerer fuldstændigt før du beskadige din iPhone 11 .

  Om iPhone 11

  ​IPhone 11 blev annonceringen september 2019, den direkte efterfølger af det foregående års iPhone XR. På samme tid blev den nye højere ende iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max også offentliggjort. Ud over de sædvanlige forbedringer af ydeevne, som vi har forventet hvert år, var denne serie af iPhones også bemærkelsesværdig på grund af de store forbedringer, der var foretaget i kamerasystem bl.a.. I iPhone 11 tilfælde var der nu sat et dobbelt kamera, hvor standard 12-MP kameraet blev styrket ved tilføjelse af et ultra-vidvinkel kamera med 12 MP.

  Udadtil ligner iPhone 11 udseendet af  iPhone XR, omend med nogle nye farver, prale iPhone 11 med et par mindre synlige fremskridt i forhold til den tidligere model. Først og fremmest batteriets levetid, som det hævdes at være en forbedring (med en time) på sin forgænger, som allerede hævdede at have den bedste batterilevetid i iPhone-serien. For det andet havde iPhone 11 det samme glas og aluminium udvendigt som iPhone XR, men glasset var nu endnu hårdere. Endelig inkludering af A13 Bionic-chip, som Apple hævdede var den hurtigste CPU (og GPU) nogensinde i en smartphone.

  iPhone 11 Specifikationer

  Farve: Sort , Lilla, Gul, Grøn, Rød & Hvid

  Liquid Retina HD skærm 5,8 tommer, True Tone

  Frontkamera: True Depth-kamera 12 MP med 4k HD video

  Mål: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm.

  Opløsning: 1792 x 892 pixel, skarphed 326 ppi

  Bagkamera: Dual kamera 12 MP  + 12 MP med 4K video

  Vægt: 194 g

  Lagerkapacitet:   64/128/256 GB

  CPU: Apple A13 Bionic

  Vigtig displaymeddelelse

  Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har en ægte Apple-skærm