iPhone 12 Reparation

iPhone 12 reparation farverig farver på skærmen med grøn bag cover og med to kamera

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 12 reparationer!

De fleste reparationer tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Komplet skærm In-Cell(grade A kvalitet) 1299,- 799,-
Komplet skærm OLED Original kvalitet (Pulled ) 2299,- 1799,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 999,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 2699,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) X MAH ,-
Beskyttelsesglas inkl montering  179,-
Power knap ,-
Ørehøjtaler ,-
Højtaler ,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) ,-
Reparation af Face-ID (sensor) ,-
Ladestik / Mikrofon (dock) ,-
Bagkamera ,-
Kameralinse 449-
Lydløs / volumeknapper ,-
Vibration ,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det iPhone 12 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPhone 12 Reparation

  iPhone 12 Reparation

  Hvis du har købt en iPhone 12, vil det give en ro i sindet at have en pålidelig iPhone 12 reparation, som du kan stole på. Når din iPhone 12 har brug for alt fra en skærm udskiftning til et batteriudskiftning, har vi reservedelene, værktøjet og over 15 års erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit. Du kan også sælge din iPhone 12 til os hvis du hellere vil have en ny telefon i stedet for.

  Uanset om du bruger din iPhone til videoproduktion, fotografering, lytter til dine yndlingssange, mens du træner, eller mange af de andre funktioner, som iPhone 12 giver, er der sikkert mange andre daglig brug. Det er dejligt, at Apple virkelig forbedrede deres spil og forbedrede skærmkvalitet, en konstant kilde til problemer for næsten enhver iPhone ejer samt holdt den fremragende vandmodstand, der blev brugt i tidligere modeller, men disse relativt dyre investeringer som skal tages hånd om.

  Sådan et indviklet stykke teknologi, uanset hvor godt det er blevet testet, vil være uundgåeligt ikke at have problemer på grund af ulykker eller slid. Vi ved alle, at Apple ikke nøjagtigt giver brugerne meget nyttige eller overkommelige reparations løsninger, hvis du ikke har købt deres AppleCare produktforsikring, så det er bare noget, du vil have løst hvis du har en iPhone 12 med en smadret skærm, eller bare en anden slags reparation. For at blive løst hurtigt, professionelt og med kvalitets reparationer, der kan forlænge din elskede iPhones levetid.

  Tele Vesterbro værksted kan udføre alt fra skærm udskiftning til kamera reparationer samt kompliceret fejldiagnose og reparation af interne komponenter på motherboardet på iPhone 12. Så tøv ikke med at kontakte os for at få din iPhone 12 til at fungere som ny igen.

  Nogle af de reparationer, som vi i Tele Vesterbro udfører:

  iPhone 12 skærm udskiftning

  Med en Super Retina XDR-skærm kan du ikke benægte, at iPhone 12 skærmen er en af ​​dens bedste funktioner. Selvom keramisk beskyttelse som giver dig fire gange bedre drop ydeevne, ifølge Apples droptest. Kan iPhone 12 skærm, desværre stadig blive udsat for revner og ridser. Hvis du ved et uheld smadre din iPhone skærm, kan du stole på vores teknikerne i Tele Vesterbro. Vores medarbejdere er specialiserede i skærm udskiftning på iPhone 12 med høj kvalitet skærm og 2 års garanti.

  I de fleste tilfælde kan du få din skærm udskiftet inden for 45 minutter. Vores butik har også en række iPhone covers og skærmbeskyttere for at beskytte mod fremtidige skader. Kontakt os i dag for at modtage et gratis fejldiagnose og et uforpligtende tilbud på din iPhone 12 reparation!

  Reparation af iPhone 12 Vandskade

  IPhone 12 er modstandsdygtig mod vand og støv. Selv med en IP68 vurdering er den stadig ikke helt vandtæt. Din iPhone 12 kan bukke under for væskeskader, hvis den udsættes for eller nedsænkes i vand i 30 minutter eller mere. Hvis du mener, at vandskader hindrer din iPhone ydeevne, skal du komme til vores værksted på Vesterbrogade 90 hurtigst muligt. Vores reparatør er specialister i at teste for vandskader og tilbyder dig et gratis fejldiagnose på din iPhone 12 Reparation.

  Udover at tilbyde smadret skærm og reparation af vandskade er vores reparatør uddannet i at reparere adskillige andre problemer med iPhone og er eksperter i fejldiagnose. Uanset om det er en ødelagt mikrofon, et dødt batteri eller noget derimellem, så gør vi vores bedste for at hjælpe dig med iPhone 12 Reparation. For at komme i gang skal du enten booke en tid på vores hjemmeside eller komme forbi vores butik !

  Om iPhone 12

  iPhone 12 blev annonceret den 13. oktober 2020 ved en Apple Special Event sammen med iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max og blev lanceret den 23. oktober 2020. Denne fjortende generation af iPhone er efterfølgeren til 2019’s iPhone 11, men iPhone 12 skiller sig ud som det første store redesign af Apples flagskib iPhone siden iPhone X.

  Men iPhone 12 kan prale med den samme skarpe 6,1 tommer, 60 Hz skærm som sin forgænger, forbedrede kameraer med bedre Night Mode og HDR-funktioner, tilføjelsen af ​​5G og Apples patenterede MagSafe-teknologi, der giver brugerne mulighed for at vedhæfte tasker og opladere magnetisk til iPhone 12 med lethed.

  Selvom iPhone 12 er den naturlige efterfølger til 2019s populære iPhone 11, er det på nogle måder en ægte efterfølger til iPhones 4 til 5s, som var kendt for deres kompakte aluminiumsform. Naturligvis er iPhone 12 langt bedre end den teknologi, der blev brugt tilbage i 2013, men det ældre chassis egner sig godt til den retning, Apple tog iPhone 12 og dens yngre og ældre ‘brødre’, iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro.

  Efter sidste års tendens med hårdere glas på iPhone 11 bruger iPhone 12 Ceramic Shield, et krystallinsk diamantglas, der kan prale af tre gange bedre holdbarhed end skærmglas, der bruges af konkurrenter. Dette glas er ikke uigennemtrængeligt for ridser eller buler, men det kan udholde meget mere end ældre iPhone.

  iPhone 12 Specifikationer

  Farve: Sort, Hvid, (PRODUCT) Rød, Grøn, Blå, Lilla

  Super Retina XDR skærm 6,1 tommer, True Tone.

  Frontkamera: True Depth-kamera 12 MP med 4K video

  Mål: 146,7 x 71,5 x 7,4 mm

  Opløsning: 2532 x 1170 pixel, skarphed 460 ppi

  Bagkamera: Dual kamera 12 MP  + 12 MP med 4K video

  Vægt: 164 g

  Lagerkapacitet:  64/128/256 GB

  CPU: Apple A14 Bionic