iPhone 8 Reparation

iPhone 8 reparation sort skærm og sort bag cover med farverig skærm

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 8 reparationer!

De fleste iPhone 8 reparation tager under 30 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Bestil tid til reparationKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone 8 Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 444,- 399,-
Komplet skærm (Original Ref.) 749,- 599,-
Home-knappen ( uden fingertouch) 399,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 599,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 449,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 999,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 1821 MAH 349,-
beskyttelsesglas inkl montering Fra. 75,-
Power knap 349,-
Ørehøjtaler 299,-
Højtaler 299,-
Frontkamera/sensor 399,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 449,-
Bagkamera 549,-
Kameralinse 249,-
Lydløs / volumeknapper 499,-
Vibration 299,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke iPhone 8 reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med iPhone 8 reparation

  iPhone 8 Reparation

  Idet iPhones fortsat får ekstra funktioner, teknologisk evne og hurtigere betjening, er den ene ting, der ikke rigtig ændrer, hvor sårbare de kan være for skader derfor kan du nemt få brug en iPhone 8 reparation. Især når ryggen på iPhone 8 er så glat, gør det lettere at holde og tillader induktionsopladning, men det er stadig glas, og derfor kan det blive revnet, ridset eller ødelagt. Hvis du har tabt din telefon, eller den er ophørt med at fungere ordentligt af en eller anden grund, skal du sætte den i ekspert hænder så hurtigt som du kan.

  Vi er bekendt med iPhone 8 reparation og de problemer, der kan opstå i løbet af daglig brug om der er simpel skærm udskiftning, batteri udskiftning eller du har tabt din iPhone 8 i din drinks eller morgenmad derfor har den fået en væskeskade. Vi har erfaring med at reparere praktisk talt alt, hvad der kan gå galt.

  book en tid i dag eller kom ind for at få det repareret det i vores butik, og du kan være sikker på, at du har at gøre med en iPhone 8 reparations ekspert.

  Vi har selvfølgelig 2 års garanti, på alle vores iPhone reparation københavn.

  Reparation af iPhone 8 skærm

  IPhone 8 helglas designet skaber en forbløffende moderne, men alligevel skrøbelig enhed. Hvis en knust skærm skaber kaos på din elskede iPhone 8, skal du stole på os for at få hurtige iPhone 8 skærm udskiftning af høj kvalitet med 2 års garanti. De fleste iPhone 8 skærm udskiftning kan ske i løbet for 30 min.

  Glem ikke at spørge om vores store udvalg af iPhone 8 etuier og beskyttelsesglas for at beskytte din iPhone 8 skærm mod fremtidig skade!

  Kontakt os i dag – få et gratis fejldiagnose samt en uforpligtende tilbud på dit næste iPhone 8 reparation. 90% af alle reparationer afsluttes samme dag.

  Reparation af vandskade på iPhone 8

  Selvom iPhone 8 har en IP67 modstand klassificering for vand og støv, er enheden ikke vandtæt, den er kun vandafvisende! Hvis vand har sivet ind i enheden og beskadiger bundkortet og andre interne komponenter, skal du tage kontakt til os for at udfør mobiltelefon reparation hurtigst muligt. Fra at åbne enheden og tørre den til at skylle den for snavs og udskifte eventuelle beskadigede dele, vil vores professionel mobilmekaniker gøre alt, hvad der er i deres magt for at bringe din iPhone 8 tilbage til livet.

  Book din tid eller kom forbi vores butik i dag for at modtage et uforpligtende tilbud på din iPhone 8 reparation.

  Om iPhone 8

  I september 2017 blev iPhone 8 (sammen med den større iPhone 8 Plus og den meget forventede iPhone X) lanceret for den ivrige offentlighed. På overfladen lignede iPhone 8 meget ligner sin forgænger, iPhone 7, bortset fra at have et glasplade i ryggen i stedet for en all-metal konstruktion. Faktisk havde alle de tre nye iPhones tilsvarende forbedrede interne funktioner, herunder forbedrede kameraer, hurtigere processorer og evnen til at blive opladet ved induktion (deraf glasryggen). Ved at bevare en lignende Retina HD skærm som iPhone 7 har iPhone 8 skærm nu inkorporeret True Tone-teknologi – denne teknologi foretager automatiske justeringer af skærmens lysstyrke, afhængigt af det omgivende omgivelseslys.

  IPhone 8 var udstyret med Apple A11 Bionic chipset, en processor, der hævdes at være mindre magt sulten men betydeligt hurtigere (op til 70%), og et grafikbehandlings segment, der siges at være op til 30% hurtigere end iPhone 7. På trods af at have lignende design funktionen som iPhone 7, blev iPhone 8 rost for bekvemmeligheden ved induktionsopladning, brugere satte pris på de forbedrede driftshastigheder, og glassets bagside blev sagt at have forbedret håndteringen af ​​enheden, hvilket gjorde det mindre glat at holde på end alle metal konstruerede iPhones.

  iPhone 8 Specifikationer

  Farve : Sølv, Space grey, Guld

  Retina HD skærm 4,7 tommer, IPS-teknologi, True Tone

  Frontkamera: FaceTime HD-kamera 7 MP med 1080p HD video

  Størrelse: 138,4 x 67,3 x 7,3 mm.

  Opløsning: 1334 x 750 pixel, skarphed 326 ppi

  Bagkamera:  kamera 12 MP med 4K video

  Vægt: 148 g

  Lagerkapacitet:  64/128 GB

  CPU: Apple A11 Bionic-chip