iPhone X Reparation

iPhone X reparation farverig farver på skærmen med sort bag cover og med to kamera

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone X reparationer!

De fleste reparationer tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone x reparation pris Pris
iPhone x skærm skift pris (In-Cell) 699,- 599,-
skærmskift iphone x (grade A) 999,- 849,-
Udskiftning af skærm (Original Ref.) 1199,- 999,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 599,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 499,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) ,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 2716 MAH 444,-
Beskyttelsesglas inkl montering Fra. 99,-
Power knap 499,-
Ørehøjtaler 599,-
Højtaler 499,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 699,-
Reparation af Face-ID (sensor) 699,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 699,-
Bagkamera 799,-
Kameralinse 349,-
Lydløs / volumeknapper 799,-
Vibration 499,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke iPhone X Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPhone X Reparation

  iPhone X Reparation

  Når du har betalt så mange penge for din iPhone X, er den sidste ting, du ønsker, at den er ude af funktion. Problemet er, at iPhone indeholder en avanceret teknologi, men iPhone X reparation skal stadig være til en overkommelig pris.

  Et slag, væskeskade eller ridse skærmen, hverdags opladning problemer eller hurtigt afladning af et fladt batteri og der er et vilkårligt antal ting, der kan gå galt, uanset hvor omhyggelig du er. Den gode nyhed er, at vi kan levere løsninger til alle dine iPhone X reparation. Lige fra hurtig skærm udskiftning og iPhone x batteri udskiftning til kamera reparationer og løsninger til andre hardware- og softwareproblemer på din iPhone X.

  Hvis din iPhone X er blevet beskadiget, skal du kontakte en af vores ekspert reparatør hos Tele Vesterbro for at få en iPhone X reparation. Vi servicerer en række problemer forbundet med iPhone X skader og vil arbejde hurtigt for at gendanne din telefon til tip-top-form som regel indenfor for 1 times tid.

  Reparation af iPhone X skærm

  Med en kant-til-kant-skærm er iPhone X skærm oprindeligt en af ​​telefonens mest slående funktioner. Pakket med Apples avancerede Super Retina HD-skærm og en 5,8-tommers skærm, er denne telefon designet til at være let at se på. Hvis din iPhone X har fået en revne i skærmen, skal du komme forbi vores værksted på Vesterbrogade 90 i København for at få en hurtig og overkommelige skærmreparation. Ved Tele Vesterbro lover vores teknikere at arbejde hurtigt og omhyggeligt med at levere den bedste iPhone X reparation. I de fleste tilfælde udfører vi skærmreparationer samme dag for at give dig en problemfri hverdag. Kontakt vores kundeservice i dag for at få et gratis reparations estimat!

  iPhone X Reparation af vandskade

  iPhone vaeskeskade

  Ligesom iPhone 8 og iPhone 8 Plus er iPhone X vand- og støvafvisende. Apple gav iPhone X en IP67-klassificering. Denne vurdering tillader nedsænkning i vand op til en meters dybde i ikke længere end 30 minutter. Selvom din iPhone X kan overleve vandkontakt fra utilsigtet spild, er den ikke helt vandtæt. Hvis du har mistanke om, at din iPhone X lider af alvorlig væskeskade, skal du straks kontakte vores kundeservice eller kom forbi vores værksted så du kan få en gratis fejldiagnose. Vores mobilreparatør er uddannet i at reparere vandskadede enheder og er klar til at hjælpe med din reparation i dag. Ring til os for at modtage et uforpligtende tilbud og mere information om vores iPhone X reparationer.

  Book en tid

  bestille tid

   

  For at booke en tid til en iPhone X reparation skal du blot vælge en dato og også et tidspunkt på vores hjemmeside, der passer dig så er du sikker på at går minimalt tid på din reparation.

  Walk-in service

  Du kan også bruge for vores walk-in service så behøver du ikke at booke en tid.

  Uanset hvilken metode du vælger at få reparatier din telefon, vil vi helt sikkert sikre, at du har din enhed tilbage og fungerer fuldstændigt før du beskadige din iPhone.

  Om iPhone X

  iPhone X blev annonceret ved lancering begivenheden i september 2017, som blev afholdt på det specialbyggede Steve Jobs Theater på Apple HQ. IPhone 8 og iPhone 8 Plus blev lanceret på samme tid, men iPhone X var planlagt til udgivelse 2 måneder senere end de to andre iPhones. Meddelelsen afsluttede til sidst spekulationen, som i et stykke tid havde eksisteret, at iPhone X ville blive kaldt iPhone 10, da det skulle være 10-årsdagen iPhone-modellen. “X” (det romerske tal for 10) blev endelig udgivet i november 2017 med alle de sædvanlige pressedækning af folkemængder, der venter på at samle deres prisbelønnede iPhone.

  Med en glasplade og en glasfront, der muliggjorde trådløs opladning, iPhone X, var flagskibs iPhone-modellen i området og viste mange spændende innovationer til at retfærdiggøre sin pris på 8.999,- kr – den højeste pris til en iPhone ved lancerings dato. Den 5,8 “Super Retina HD Display komplet med True Tone teknologi, Face ID ansigtsgenkendelsessystem, Animojis (animeret emojis) og infrarød kamera var kun nogle få af de nye funktioner. Den første iPhone til at ramme 8.999,- kr omkostningerne skuffede bestemt ikke.

  iPhone X Specifikationer

  Farve: Space Grey og Sølv Super Retina HD skærm 5,8 tommer, True Tone. Frontkamera: True Depth-kamera  7 MP med 1080p HD video
  Størrelse: Mål: 143,6 x 70,9 x 7,7 mm. Opløsning: 2436 x 1125 pixel, skarphed 458 ppi Bagkamera: Dual kamera 12 MP  + 12 MP med 4K video
  Vægt: 174 g Lagerkapacitet:   64/256 GB CPU: Apple A11 Bionic-chip