iPhone XR Reparation

iPhone XR reparation sort skærm og blå bag cover med farverig skærm

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone XR reparationer!

De fleste iPhone XR Reparationer tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone XR Reparation Pris
Udskiftning af skærm In-Cell 599,-
Udskiftning af skærm IPS LCD (grade A) 899,-
Udskiftning af skærm IPS LCD (Original Ref.) 999,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 699,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 499,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) ,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 2942 MAH 444,-
Beskyttelsesglas inkl montering Fra. 99,-
Power knap 499,-
Ørehøjtaler 599,-
Højtaler 499,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 699,-
Reparation af Face-ID (sensor) 699,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 666,-
Bagkamera 777,-
Kameralinse 333,-
Lydløs / volumeknapper 799,-
Vibration 499,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det iPhone XR Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPhone XR Reparation

  iPhone XR Reparation

  Kameraet på iPhone XR har mange gode og avancerede funktioner, der hjælper med at gøre dit fotografi unikt. Kombineret med en lang batterilevetid, hvis du ejer denne iPhone, vil du gøre brug af dens funktioner ved enhver tilgængelig mulighed. Ulempen er, at du sandsynligvis vil håndtere din iPhone udendørs og måske i hårdt terræn og alle smartphones er sårbare, når det kommer til at blive tabt. Selv en lille dråbe væske eller en hård bank kan knække eller ridse din skærm, og selvom telefonen er støv- og vandafvisende, er det stadig et delikat bundt elektronik, der har brug for omhyggelig håndtering.

  Uanset hvilket iPhone XR reparation eller problem du måtte være stødt på med din iPhone XR, er vi her for at hjælpe med at finde fejlen hurtigt på din iPhone XR om det skærm udskiftning, batteri udskiftning, kamera problemer eller noget andet hardware/software iPhone XR Reparation.

  Så skal du ikke holde tilbage med ring eller skrive til os, så vi kan give dig en gratis fejldiagnose af dit problem før vi udfører din iPhone XR reparation vores tekniker vil altid kontakte dig og fortælle dig hvad reparationen vil koste.

  Med 12 MP kamera, A12 Bionic-chip, en fantastisk skærm og en overkommelig pris i forhold til lignende modeller har iPhone XR alt hvad du behøver i en smartphone og mere! Hold din enhed kørende optimalt ved at kontakt os, når du har brug for reparation og fejlfinding af iPhone XR.

  Reparation af iPhone XR skærm

  6,1 tommer Liquid Retina skærmen på iPhone XR leverer en virkelig oplevelse for brugerne. Selvom enheden er lavet af, hvad Apple siger er det mest holdbare frontglas på en mobiltelefon til dato, er iPhone XR stadig modtagelig for revnede skærme. Hvis en revne i skærmen forstyrrer din iPhone XR oplevelse, skal du kontakte Tele Vesterbro for et gratis fejldiagnose og et uforpligtende tilbud på dine iPhone XR næste skærm reparation. Vores teknikere er de dygtigste i udskiftning af iPhone skærme og får din iPhone XR til at se så god ud som ny på ingen tid!

  Mens du venter på din skærm udskiftning, skal du sørge for at gennemse vores iPhone XR tilbehør som etuier, beskyttelsesglas , powerbank og meget mere. Med et godt cover og beskyttelsesglas vil du føle dig sikker på, at din iPhone XR er beskyttet mod fremtidige skader.

  Reparation af iPhone XR Vandskade

  En af problemerne med iPhone XR er dens vandmodstand i forhold til iPhone XS og iPhone XS Max. Mens iPhone XR kan nedsænkes i en meter vand i op til 30 minutter, kan de to sidstnævnte enheder modstå to meter vand i 30 minutter. Hvis din iPhone XR har taget en dukkert og oplever vandskader, skal du besøge vores butik.

  Vores tekniker vil hurtigt hjælpe med at diagnosticere og løse problemet, så du ikke er uden din elskede iPhone XR længe! Få din iPhone XR reparation af høj kvalitet ved at besøge vores butik på vesterbrogade 90.

  Om iPhone XR

  I september 2018 blev iPhone XR annonceret som efterfølgeren til iPhones 8 og 8 Plus sammen med to dyre modeller, iPhone XS og iPhone XS Max. Alle de nyeste telefoner i iPhone X-serien var udstyret med Apple A12 Bionic-chip, en utrolig hurtig processor, der muliggjorde hurtigere Face ID. IPhone XR var også udstyret med et stort 6,1 tommer ‘Liquid Retina’ display for enestående opløsning og nøjagtige farver.

  Funktionen ved iPhone XR, der fik folk til at tale mest, var imidlertid kameraet, der kom komplet med evnen til at ændre dybdeskarphed og producere kunstnerisk sløret baggrunde og skarpe forgrunde, noget som ikke let kunne opnås med et almindeligt smartphone kamera.

  IPhone XR var også bemærkelsesværdig på andre måder – den var tilgængelig i et bredt farveudvalg, inklusive koral rosa, blå og gul, som kombineret med en sort front var usædvanlige og slående farver til en telefon. XR var også kendt for at have en 25 timers taletid, og slog iPhone 8 med 1,5 timer, og batteriet var i stand til at gøre brug af hurtig opladning teknologi, hvilket gjorde denne iPhones batterilevetid utroligt langvarig. Komplet med IP67 støv og vandbestandighed, var iPhone XR den bedst sælgende af alle de 2018 frigivne modeller.

  iPhone XR Specifikationer

  Farve: Rød, Gul, Hvid, Koral rosa, Sort & Blå

  Liquid Retina HD skærm 6,1 tommer, True Tone.

  Frontkamera: True Depth-kamera  7 MP med 1080p og 720p HD video

  Størrelse: Mål: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm.

  Opløsning: 2436 x 1125 pixel, skarphed 458 ppi

  Bagkamera: et kamera 12 MP med 4K video

  Vægt: 194 g

  Lagerkapacitet:   64/128 GB

  CPU: Apple A12 Bionic-chip