iPhone XS Max

iPhone XS Max reparation stor skærm og hvid bag cover med farverig planet på skærmen skærm og to bag kamera

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone XS Max reparationer!

De fleste iPhone XS Max Reparation tager under 30 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone XS Max Reparation Pris
Udskiftning af skærm In-Cell 949,- 699,-
Udskiftning af skærm OLED (grade A) 999,-
Udskiftning af skærm OLED (Original Ref) 1499,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 699,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 599,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) 1999,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 3174 MAH 444,-
Beskyttelsesglas Full inkl montering 179,-
Power knap 599,-
Ørehøjtaler 699,-
Højtaler 499,-
Frontkamera/sensor (uden Face-ID) 899,-
Reparation af Face-ID (sensor) 699,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 666,-
Bagkamera 888,-
Kameralinse 399,-
Lydløs / volumeknapper 799,-
Vibration 599,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke din iPhone XS Max reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig fx iphone xs max bagskærm !

  iPhone XS Max Reparation

  At eje en så stor iPhone, er et stort ansvar. IPhone XS Max er fantastisk til filmvisning, spil og enhver anden aktivitet, der drager fordel af et meget stort 6,5” display. Når du har betalt så mange penge for din iPhone XS Max, vil du sikre dig, at din investering er velplejet. Hvis du oplever problemer med din telefon, er det fornuftigt at ringe til en betroet reparatør for at håndtere den for dig og det er her, at vi kan hjælpe.

  Vi er eksperter i alle iPhone XS Max reparationer og du kan stole på os med din iPhone XS Max reparation. Om det er kun er en hurtig skærm udskiftning, batterie udskiftning eller din iPhone XS Max er gået kold derfor har brug for en gratis fejldiagnose. Vi arbejder altid professionelt, så hurtigt det kan lade sig gør for at bringe dit dyrebare iPhone XS Max tilbage til 100% brugbart, i vores værksted ved hjælp af alle de nyeste værktøj og de dygtigste teknikker.

  Den meget længe ventede iPhone XS Max blev frigivet i september 2018 og “imponerede” Apple entusiaster med sin imponerende skærm, A12 Bionic-chip, batterilevetid og mange andre funktioner. Selvom denne telefon er lavet af rustfrit stål og det mest holdbare glas, der nogensinde er brugt i en iPhone, er den stadig modtagelig for utilsigtet skade. Når du har brug for iPhone XS Max reparation, skal du hente hjælp fra dine lokale tekniske eksperter hos Tele Vesterbro.

  iPhone XS Max
  skærm reparation

  Selvom iPhone XS Max er fyldt med fantastisk teknologi, er 6,5 tommers kant-til-kant skærm langt den mest imponerende funktion. Hvis en utilsigtet fald kan det ødelægger din smukke iPhone XS Max skærm, så skynd dig ind i til vores butik. Ved Tele Vesterbro er teknikerne de dygtigste i iPhone XS Max skærmreparation, og reparationer bakkes op af en 2 års garanti. Plus, vi kan også montere beskyttelse glas i form af hærdet glas på din iPhone XS Max for at beskytte det mod fremtidig skade. Ny skærm iphone xs max pris fra 1199 Kr.

  iPhone XS Max reparation af vandskade

  Mens iPhone XS Max er IP68 kvalificeret, er enheden bestemt ikke vand/-støvtæt. Over tid mindskes en enheds evne til at beskytte sig mod vand, støv og andre fremmede væsker på grund af normalt slid. Hvis din enhed er gået på en svømmetur i vaskemaskinen, poolen eller endda toilettet, skal du besøge Tele Vesterbro for at få ekspert iPhone XS Max reparation af vandskader.

  Ud over reparation af skærm og reparation af væskeskader er vores reparatør i stand til at løse en lang række andre problemer med iPhone XS Max. Nogle almindelige reparationer, som vores mobilmekaniker tilbyder, omfatter udskiftning af højtalere, udskiftning af kameraer, udskiftning af batterier, datagendannelse, dataoverførsel og meget mere.

  Kontakt os i dag for at hører mere om vores iPhone XS Max reparation og for at anmode om en gratis fejldiagnose og et uforpligtende tilbud på din reparation.

  Om iPhone XS Max

  IPhone XS Max blev lanceret på samme tid som iPhone XS og iPhone XR i september 2018 og var en større version for iPhone X, som aldrig selv blev frigivet i denne størrelse og kun varede i 10 måneder i produktionen.  IPhone XS Max er tilpasset med den utroligt kraftige og hurtige Apple A12 Bionic chip, en imponerende 6,5 ”OLED skærm og med en hurtigere Apple Face ID betjening.

  Dette var den største iPhone, som Apple nogensinde havde produceret samt gamer og filmentusiast var ivrige efter at få fat på det, selvom det også var den dyreste iPhone nogensinde; ved lanceringen kostede de billigste lidt over 9.999 kr. Selvom nogle kritikere kommenterede, at iPhone XS Max var lidt vanskelig at håndtere, da den var så stor.

  En anden forbløffende funktion ved iPhone XS Max var den tilgængelige interne lager – de fleste tidligere iPhones var stoppet kort med en 258 GB maksimum, men XS kunne have dobbelt så meget lagerplads for en 512 GB version var tilgængelig for en heftig pris på 11.999 Kr. Til den pris er det et godt stykke arbejde, at al den nyeste iPhone X familie havde forbedret vand- og støv kvalificering og blev beskyttet efter IP68 standarder, hvilket betyder, at den kunne stå 30 minutters nedsænkning i op til 2 meter væske uden at komme til skade.

  XS Max havde også fordel af trådløs opladning, og forbedringen af spolen (den blev nu lavet af kobber) gjorde trådløs opladningen hurtigere og mere effektiv.

  iPhone XS Max Specifikationer

  Farve: Guld , Space grey & Sølv

  Super Retina HD-skærm: 6,5 tommer, True Tone

  Frontkamera: True Depth-kamera 7 MP med 1080p HD video

  Størrelse: 157,5 x 77,4 x 7,7 mm.

  Opløsning: 2688 x 1242 pixels, skarphed 458 ppi

  Bagkamera: Dual kamera 12 MP  + 12 MP med 4K video

  vægt: 208 g

  Lagerkapacitet:   64/256/512 GB

  CPU: Apple A12 Bionic