Samsung Galaxy S20 FE Reparation

Samsung Galaxy S20 FE Reparation

Model nr.: G780F Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1399,-
Udskiftning af bagcover (Original) 449,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S20 FE Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S20 FE Reparation

  Samsung Galaxy S20 FE Reparation

  Hvis du ejer Samsung Galaxy S20 FE, så vil det give dig en ro i sindet at have en pålidelig reparatør til din næste Samsung Galaxy S20 FE reparation, som du kan stole på. Når din Galaxy S20 FE har brug for alt fra en skærm udskiftning til et batteriudskiftning, har vi kun originale dele, værktøjet og erfaringen til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit.

  Samsung Galaxy S20 FE omdefinerer betydningen af ​​værdi! Med solide kamerafunktioner, hurtig ydeevne og en overkommelig pris er der meget at elske ved denne oktober 2020 model. Hvis det ikke er nok, kan det også prale af et slankt design og fås i seks forskellige farver. Hold din Galaxy kørende med professionelle reparation hos Tele Vesterbro

   Læs mere om vores service nedenfor:

  Samsung Galaxy S20 FE Skærm udskiftning

  Der er ingen der kan modargumenter, at Galaxy S20 FE skærm er en af ​​dens mest imponerende funktioner. Super AMOLED skærm er forfriskende ved 120 Hz og tilbyder krystalklare billeder og hurtig berøring respons.

  Hvis du ved et uheld ender med at tabe og smadre din mobil, skal du ikke bekymre dig. Vores reparatør har det rigtige værktøj og udstyr til rådighed til at levere Samsung Galaxy S20 FE skærm reparation. Vi bruger kun originale reservedele for at sikre, at du får det, du betaler for. Og bedst af alt, er vores reparationer dækket med 2 års garanti.

  Samsung Galaxy S20 FE Vandskade reparation

  Ligesom Samsung Galaxy S20 har denne nyere model en IP68-vurdering, hvilket gør den vandtæt i op til 30 minutter. Selvom denne funktion kommer i hånden for at beskytte mod mange utilsigtede spild og dråber, betyder det ikke, at din Galaxy er helt vandtæt. Desværre kan det stadig lide vandskade i mere alvorlige tilfælde. Heldigvis er vores tekniker eksperter i Samsung Galaxy S20 FE reparation af vandskader. Hvis din telefon ved et uheld få en svømmetur, kan vi hjælpe! Vores teknikere tørrer din telefon, tester dens komponenter og foretager de nødvendige reparationer.

  Tele Vesterbro er her for at redde din mobil! Sammen med skærm udskiftning og vandskade reparationer er vi også specialiserede i batteri udskiftninger, udskiftning af højtalere og tastaturer og meget mere!

   For at hører mere, kom forbi vores butik og tale med en erfaren tekniker i dag!

   

  Om Samsung Galaxy S20 FE 

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro