Huawei P20 Lite Reparation

Huawei p20 lite reparation

Model nr.: ANE-LX1 ANE-LX2  Huawei P20 Lite Reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 799,-
Udskiftning af bagcover (Original) 449,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Huawei P20 Lite Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Huawei P20 Lite Reparation

  Huawei P20 Lite Reparation

  Vi forstår bestemt, at din Huawei telefon er en vigtig del af dit liv. Så du vil have det repareret hurtigt og til en høj standard. Derfor, hvis du leder efter overkommelig Huawei P20 Lite reparation, hjælper vi i Tele Vesterbro dig helt sikkert.

  Huawei P20 Lite Reparation af skærm

  Der er ikke noget mere irriterende end en knust eller revnet P20 Lite-skærm. Som en løsning tilbyder vi en hurtig og til en overkommelig pris Huawei P20 Lite skærm udskiftning. Vores erfarne teknikker vil hurtigt gendanne dit krystalklare display igen.

  I Tele Vesterbro bruger vi kun originale reservedele fra Huawei som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele du kan finde på markedet.

  Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P20 Lite så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det kan løse eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du udskifter skærmen på din Huawei P20 Lite hos os.

  Huawei P20 Lite batteri udskiftning

  Derudover, hvis dit batteri løber tør for hurtigt eller slet ikke oplades, kan vi udskifte det for dig. Vores hurtige, professionelle og overkommelige priser Huawei P20 Lite batteri udskiftning genopretter hurtigt din strøm på din P20 Lite.

  Reparationer garanteret i 24 måneder

  Vi bruger reservedele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garantier på 24 måneder på alle vores reparationer.

  Desuden tilbyder vores Huawei specialister altid  en gratis  fejldiagnose for at identificere og løse problemet.

  Fix højttaler, kamera, reparation af opladningsstik

  Vores dedikerede reparatør kan ordne mere end bare en Huawei P20 Lite skærm reparation eller udskiftning af batteri. Måske fungerer opladningstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd/sluk-knappen eller volumeknapperne ikke? Vores professionelle Huaweimekaniker kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

  P20 Lite fejldiagnosering og reparation af væskeskader

  Hvis din Huawei P20 Lite har været i kontakt med noget væske så har den fået en væskeskade, det kan vi også hjælpe dig med. Hvis du har tabt din telefon i toilettet, i poolen eller i din morgenkaffe, kan vi hjælpe dig med at afhjælpe eventuelle fejl forårsaget af væsken, som har din Huawei har været i kontakt med. Vi løser 80% af væskeskader problemr ved din Huawei enhed.

  Om Huawei P20 Lite 

  Huawei P20 Lite (NE-TL00, ANE-LX1, ANE-LX2, ANE-LX3, ANE-LX2J, ANE-AL00, ANE-L23, ANE-L22, ANE-L21, HWV32) blev frigivet i 2018. Telefonen er udstyret med et Kirin 659-chipsæt og en 5,84 tommer skærm. Telefonen har også et 16-megapixel bagkamera med dybdelinse plus et 24-megapixel selfie-kamera.

  Hvis du har brug for en reparation af Huawei P20 Pro eller for at reparere en Huawei P20 i stedet , skal du går ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Brug vores walk-in service for Huawei P20 Lite reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P20 Lite skærm eller en du har brug for en anden form af Huawei P20 Lite reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

  Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med vores teknikker, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Huawei, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro