Huawei P20 Reparation

Huawei p20 reparation

Model nr.: EML-L09C EML-L29C Huawei P20 Reparation Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1099,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Huawei P20  Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Huawei P20 Reparation

  Huawei P20 Reparation

  Fra Huawei P20 skærm udskiftning til fastgørelse af kameraet, opladningsstikket eller batteriet som er helt eller halvt dødt, så kan vi bestemt hjælpe dig. Vi forstår, at din Huawei telefon er vigtig for dig. Derfor, hvis du leder efter en overkommelig og professionelt Huawei P20 reparation, hjælper professionelt mobilmekaniker dig hurtigt videre .

  Hurtig Huawei P20 skærm udskiftning

  Frem for alt andet er der intet mere frustrerende end en knust, beskadiget eller revnet Huawei P20 skærm. Vi leverer derfor en hurtig og overkommelig Huawei P20 skærm udskiftningstjeneste, der hurtigt gendanner din krystalklare skærm.

  Vi bruger kun originale reservedele som betyder det er af det højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed.

  Derudover tilbyder vi også garanti på 24 måneder på alle vores reservedele så du kan rolig være sikker på at det holder.

  Derudover tilbyder vores Huawei P20 teknikker altid en gratis fejldiagnose på vores værksted for at identificere problemet før det bliver løst så du ikke kommer betale for noget du ikke har brug for.

  Huawei P20 udskiftning af batteri

  Hvad hvis dit batteri løber hurtigt tør strøm eller slet ikke oplades? så kan vi udskifte batteriet hurtigt til knivskarpe pris. Vi løser altid hurtige, professionelle og overkommelige priser hvis du har brug for en Huawei P20 batteri udskiftning.

  Fejldiagnose ved væskeskader, reparation af kamera, højttaler, opladningsstikket og meget mere

  Vores professionelle teknikker kan løse adskillige fejl ud over Huawei P20 skærm reparation og udskiftning af batteri.

  Hvis du har en Huawei P20 vandskade, kan vi hjælpe. Måske blev telefonen smidt ned i en pool eller i havet? Måske fungerer opladningsstikket, højttaleren eller kameraet ikke? Vi løser alle reparationer, ofte en vandskadede Huawei telefoner, som kunderne har fået at vide, at de ikke kan repareres på andre værksteder.

  Måske fungerer mikrofonen, tænd/sluk-knappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Måske har du brug for en Huawei P20 bundkort reparation eller for at gendanne mistede data? Vores professionelle Huawei reparatør kan hurtigt identificere problemet og få din telefon til at fungere igen.

  Garantier på 24 måneder

  Vi bruger dele af højeste kvalitet og tilbyder garantier på 24 måneder på reparationer. Desuden tilbyder vores Huawei-specialister ofte en diagnose på stedet.

  Om Huawei P20

  Huawei P20 (EML-L29C, EML-L09C, EML-AL00 EML-TL00, EML-L29, EML-L09, EML-AL00) blev lanceret i 2018. Telefonen er udstyret med et Kirin 970-chipsæt og har en 5,8 inches berøringsskærm. Enheden har også et 20 megapixel bagkamera med en vidvinkelobjektiv plus et 24 megapixel frontkamera til selfies.

  Hvis du har brug for en reparation af Huawei P20 Pro eller for at reparere en Huawei P20 Lite i stedet , skal du går ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Brug vores walk-in service for Huawei P20 reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af en skærm til din Huawei P20 eller har brug for en anden slags reparation, kan vi altid hjælpe dig.

  Vi kan løse alle reparationer på Huawei i vores værksted på Vesterbrogade 90. Så kom forbi vores butik og få en snak med en af vores teknikker, før vi begynder reparation på din telefon.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro