Huawei P20 Pro Reparation

Huawei P20 Pro reparation

Model nr.: CLT-L09 CLT-L29 Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1899,-
Udskiftning af bagcover (Original) 599,-
Udskiftning af batteri 599,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Huawei P20 Pro Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Huawei P20 Pro Reparation

  Huawei P20 Pro Reparation

  Fra en smadret skærm på din Huawei P20 Pro til fastgørelse af kameraet, opladningsstikket eller et dødt batteri, vi vil helt sikkert i kunne hjælpe dig. Vi forstår, at din Huawei er vigtig for dig. Derfor, hvis du leder efter en hurtig reparation af Huawei P20 Pro til en overkommelig pris, hjælper vores professionelt mobilreparatør dig videre på ingen tid.

  Huawei P20 Pro skærm udskiftning

  Frem for alt andet er der intet mere frustrerende end en knust, beskadiget eller revnet skærm. Vi leverer derfor altid en hurtig og til en overkommelig pris på skærm udskiftning til Huawei P20 Pro, som hurtigt gendanner din krystalklare skærm igen.

  Vi i Tele Vesterbro bruger kun originale reservedele fra Huawei til din Huawei P20 Pro reparation som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele.

  Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P20 Pro så inkluderer det nyt glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser eventuelt andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, et dårligt batteri eller en ramme som har set meget bedre ud. Det vil sige at din telefon vil få et helt nyt look og batteri, når du vælger at udskifte din Huawei P20 Pro din skærm hos os.

  Vi bruger kun originale reservedele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garanti på 24 måneder på alle vores Huawei P20 Pro reparation. Så du kan være tryg at det bliver gjort på en professionelt og ordentlig måde.

  Huawei P20 Pro batteri udskiftning

  Hvad mere er, hvis dit batteri løber hurtigt tør for strøm  eller slet ikke vil oplades, kan vi udskifte det beskadiget del. Vi løser problemet alt hurtigt, professionelt og overkommeligt Huawei P20 Pro batteri udskiftning vil straks returnere din strøm på din mobil igen.

  Reparation af kamera, opladningsstik eller en fejldiagnose af en væskeskade

  Vores professionel teknikker kan løse adskillige fejl ud over Huawei P20 Pro skærm reparation og udskiftning af batteri.

  Hvis du har Huawei P20 Pro væskeskade ved at tabe telefonen i din morgenkaffe eller i en pool, kan vi som regel altid hjælpe. Måske fungerer opladningsstik, højttaleren eller kameraet ikke efter? Vi løser alle reparationer på Huawei telefoner, som ofte kunderne er blevet fortalt, at de ikke kan repareres.

  Måske fungerer mikrofonen, afbryderknappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Måske har du brug for en Huawei P20 Pro-bundkort reparation eller for at gendanne mistede data? Vores professionelle Huawei reparatør kan hurtigt identificere problemet og få din telefon til at fungere igen.

  Garanti i 24 måneder

  Vi bruger dele af højeste kvalitet og tilbyder altid garanti på 24 måneder på alle reparationer. Desuden tilbyder vores Huawei specialister altid en gratis  fejldiagnose på vores værksted på vesterbrogade 90.

  Om Huawei P20 Pro 

  Huawei P20 Pro (CLT-L29C, CLT-L29, CLT-L09C, CLT-L09, CLT-AL00, CLT-AL01, CLT-TL01, CLT-AL00L, CLT-L04, HW-01K) blev lanceret i 2018. Telefonen er udstyret med et Kirin 970-chipsæt og har en 6,1 tommer skærm. Enheden har også et 40 megapixel bagkamera med vidvinkel og teleobjektiver samt et 24 megapixel frontkamera til selfies.

  Hvis du har brug for en Huawei P20 reparation eller for at reparere en Huawei P20 Lite skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Brug vores walk-in service for Huawei P20 Pro reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P20 Pro skærm eller en du har brug for en anden form af Huawei P20 Pro reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

  Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med vores teknikker, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Huawei, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro