Huawei P30 Lite Reparation

Huawei P30 lite reparation

Model nr.: MAR-L01A MAR-L21A Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 899,-
Udskiftning af bagcover (Original) 449,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Huawei P30 Lite Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Huawei P30 Lite Reparation

  Huawei P30 Lite Reparation

  Fra Huawei P30 Lite skærm udskiftning til fastgørelse af kameraet, opladningsstikket eller batteriet kan vi helt sikkert hjælpe dig videre. Vi ved, at din Huawei telefon er meget vigtig for dig. Så hvis du er på udkig efter reparation af Huawei P30 Lite til en overkommelig pris, er vi det perfekte match til dig.

  Huawei P30 Lite skærm udskiftning

  Hvis du søger efter udskiftning af Huawei P30 Lite skærm, er du kommet til det rette sted. Vores hurtige, professionelle og overkommelige P30 Lite skærm reparations vil hurtigt få din skærm krystalklare igen ligesom da du købt den.

  Vi i Tele Vesterbro bruger kun originale reservedele fra Huawei til P30 Lite reparation som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele.

  Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P30 Lite så inkluderer det nyt glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser eventuelt andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, et dårligt batteri eller en ramme som har set meget bedre ud. Det vil sige at din telefon vil få et helt nyt look og batteri, når du vælger at udskifte din Huawei P30 Lite din skærm hos os.

  Vi bruger kun originale reservedele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garanti på 24 måneder på alle vores Huawei P30 Lite reparation. Så du kan være tryg at det bliver gjort på en professionelt og ordentlig måde,

  Huawei P30 Lite batteri udskiftning

  Mange af vores kunder søger efter en overkommelig og hurtig Huawei P30 Lite batteri udskiftning. Endnu en gang kan vi i Tele Vesterbro helt sikkert hjælpe med at give din P30 Lite et nyt liv. Vores professionelle mobilreparatør er specialister i Huawei batteri udskiftning Vi tilbyder altid en gratis fejldiagnose på vores værksted på Vesterbrogade 90 så du hurtigt kan brug din telefon igen.

  Opladningsstik, kamera, højttaler reparation og alt andet

  Knækket eller knust glas kan let afhjælpes med en Huawei P30 Lite skærm udskiftning. At miste strøm hurtigt kan ordnes med en Huawei P30 Lite udskiftning batteri.

  Vi kan dog også løse mange Huawei P30 Lite Reparation på andre probleme. Måske fungerer opladningsstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd og sluk knappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Vores professionelle Huawei elektroniktekniker  kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

   Om Huawei P30 Lite

  Huawei P30 Lite (MAR-LX1M, MAR-AL00, MAR-TL00, MAR-LX2, Marie-L21A, Marie-L01A, Marie-L21MEA, Marie-L22A, MAR-LX1A, MAR-LX3A, MAR-LX2J, MAR -LX1B) blev frigivet i 2019. Telefonen er udstyret med et Kirin 710-chipsæt og har en 6,15 tommer berøringsskærm. Enheden har også et bagkamera på 48 megapixel med vidvinkel- og dybdelinser plus et 32 ​​megapixel selfie kamera.

  Hvis du har brug for en reparation af Huawei P30 Pro eller du har brug for at reparere en Huawei P30 skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Brug vores walk-in service for Huawei P30 Lite reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P30 Lite skærm eller en du har brug for en anden form af Huawei P30 Lite reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

  Vi har vores butik og værksted midt i København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en den nødvendig rådgivning af vores teknikker, før du overlader din Telefon til vores teknikker. Uanset hvilke problem du har på din Huawei, vil vi kunne hjælpe dig. vi finder altid den bedste løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro