Huawei P30 Reparation

Huawei P30 Reparation

Model nr.:  ELE-L09 ELE-L29 Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1299,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro

Finder du ikke din Huawei P30 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Huawei P30 Reparation

  Huawei P30 reparation

  Vi forstår bestemt, at din Huawei telefon er en vigtig del af dit liv. Derfor, hvis du leder efter reparation af Huawei P30 til en overkommelig pris, hjælper vores butik eller vores kundeservice helt sikkert. Fra Huawei P30 skærmudskiftning til fastgørelse af kameraet, opladningsstikket eller batteriet kan vi ordne det.

  Huawei P30 skærm udskiftning

  Der er intet mere irriterende end en knust eller revnet skærm. Derfor tilbyder vi en hurtig og overkommelig Huawei P30 skærm reparation. Vores dygtig tekniker vil hurtigt gendanne dit krystalklare display igen.

  Vi i Tele Vesterbro bruger vi kun originale reservedele fra Huawei til P30 reparation som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele.

  Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P30 så inkluderer det nyt glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser eventuelt andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, et dårligt batteri eller en ramme som ikke ser som ny ud mere. Det vil sige at din telefon vil få et helt nyt look og batteri, når du vælger at udskifte din Huawei P30 din skærm hos os.

  Huawei P30 udskiftning af batteri

  Derudover, hvis dit batteri løber hurtigt tør strøm for eller slet ikke gider at oplade, kan vi hurtigt fikse det for dig. Vi løser alle Huawei P30 reparationer hurtige, professionelle og overkommelige vi kan reparer din Huawei P30 hurtigt så den bliver brugbar igen.

  Vi bruger kyb dele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garanti i 24 måneder på alle vores Huawei P30  reparationer. Desuden tilbyder vores Huawei P30 specialister altid en gratis diagnose i vores butik for at identificere og løse problemet på en professionel vis.

  Fix kamera, højtaler, reparation af opladningsstikket og meget mere

  Vores dedikerede team kan ordne mere end blot en Huawei P30 skærm reparation eller udskiftning af batteri. Måske fungerer opladningsstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd / sluk eller lydstyrkeknapperne ikke? Vores professionelle Huawei teknikker kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

  Om Huawei P30

  Huawei P30 (ELE-L29, ELE-L09, ELE-AL00, ELE-TL00, ELE-L04) blev frigivet i 2019. Telefonen er udstyret med et Kirin 980-chipsæt og en 6,1 tommer skærm. Telefonen har også et 40-megapixel bagkamera med vidvinkel- og teleobjektiver samt et 32-megapixel frontkamera.

  Hvis du har brug for en reparation af Huawei P30 Pro eller du har brug for at reparere en Huawei P30 Lite skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Brug vores walk-in service for Huawei P30 reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P30 skærm eller en du har brug for en anden form af Huawei P30 reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

  Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med vores teknikker, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Huawei, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.