Huawei P30 Pro Reparation

Huawei P30 Pro reparation

Model nr.: VOG-L04 VOG-L09 VOG-L29 Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original)  udsolgt 1799,-
Udskiftning af bagcover (Original) 799,-
Udskiftning af batteri 799,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Huawei P30 Pro Reparation

Vi forstår bestemt, at din Huawei smartphone er en vigtig del af dit liv. Så du vil således have det hurtigt repareret og til en høj standard. Derfor, hvis du er på udkig efter en overkommelig Huawei P30 Pro reparation i nærheden af ​​dig, vil vores teknikker i vores butik eller kundeservice helt sikkert hjælpe dig med din Huawei P30 Pro Reparation .

Huawei P30 Pro skærm udskiftning

Der er intet mere irriterende end en knust eller revnet skærm. Vi i Tele Vesterbro tilbyder vi en hurtig og overkommelig Huawei P30 Pro skærm reparation. Vores specialist reparatør vil hurtigt gendanne så du få et krystalklare display igen.

Vi udskifter kun til originale reservedele af Huawei som betyder at du vil få det højeste kvalitet og mest holdbar reservedel. Så det udskiftet dele, bliver så god som da du købte din Huawei P30 Pro.

Når vi udskifter til original skærm fra Huawei så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser derfor eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du vælger at udskifte din skærm hos os.

Huawei P30 Pro batteri udskiftning

Derudover, hvis dit batteri løber tør for hurtigt eller slet ikke oplades, kan vi udskifte det beskadiget del for dig. Vi løser alle Huawei P30 Pro batteri problemer hurtigt, professionelt og overkommeligt Huawei P30 Pro batteriudskiftning vil hurtigt få din telefon til at holde strømmen igen.

Vi bruger dele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garanti 24 måneder på vores reparationer for at give dig ro i sindet. Desuden tilbyder vores Huawei P30 Pro specialist altid en gratis diagnose på vores værksted for at identificere og løse problemet så billigt som muligt første gang.

Reparation af opladningstik, fix kamera, mikrofon, højttaler m.m.

Vores dedikerede elektronikmekaniker kan ordne mere end bare en Huawei P30 Pro skærm reparation eller udskiftning af batteri. Måske er det opladningsstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd-/sluk knap eller lydstyrkeknapperne der ikke fungere? Vores professionelle Huawei reparatør kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

Huawei P30 Pro (VOG-L29, VOG-L09, VOG-AL00, VOG-TL00, VOG-L04, VOG-AL10) blev frigivet i 2019. Telefonen er udstyret med et Kirin 980-chipsæt og en 6,47 tommer berøringsskærm. Telefonen har også et 40-megapixel bagkamera med vidvinkel-, dybde- og teleobjektiver plus et 32 ​​megapixel frontkamera.

Hvis du har brug for en reparation af Huawei P30 eller du har brug for at reparere en Huawei P30 Lite skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

Brug vores walk-in service for Huawei P30 Pro reparation 

Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P30 Pro skærm, udskiftning af batteri eller har du brug for en anden slags reparation, så kan vi bestemt hjælpe i Tele Vesterbro.

Vi kan som regel løse alle reparationer på Huawei i vores værksted på Vesterbrogade 90. Så kom forbi og få en snak med en af vores teknikker, før vi begynder reparation på din telefon.

Om Huawei P30 Pro  

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro