iPhone 6 Reparation

iPhone 6 reparation med hvid skærm

Smadret iPhone?

Vi er eksperter i alle slags iPhone 6 reparationer!

De fleste reparationer tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 299,-
Komplet skærm (OEM kvalitet) 399,-
Home-knappen 249
Batteri udskiftning (original kapacitet) 1810 MAH 299,-
Batteri udskiftning (høj kapacitet) 2200 MAH 399,-
Bagcover (komplet) 699
Power knap 299
Ørehøjtaler 299
Højtaler 199,-
Frontkamera/sensor 299,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 299,-
Bagkamera 299,-
Kameralinse 249,-
Lydløs / volumeknapper 299,-
Vibration 199,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke iPhone 6 reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med iPhone 6 reparation

  Om iPhone 6

  IPhone 6, der ramte markedet i september 2014, blev lanceret i samarbejde med det større format iPhone 6 Plus. Disse to nye smartphones erstattede iPhone 5, og iPhone 6 blev kendt for at have en større skærm 4,7 tommer, bedre kameraer og batterilevetid, en hurtigere processor og bedre Wi-Fi- og LTE-forbindelse end de tidligere modeller.

  Fans var glade for den nye iPhone, i betragtning af den som et betydeligt spring fremad i smarttelefon teknologien, og det gav Apple iPhones en forkant på et marked, der krævede stadig større telefoner med større skærme.

  Størrelsen på telefonen og skærmen var ikke de eneste synlige ændringer – på iPhone 6 var afbryderknappen blevet flyttet til siden af ​​telefonen nær toppen, hvilket gjorde det mindre modtageligt for forurening fra brugerens hænder. Ændringer, der ikke var synlige med det blotte øje, var introduktionen af ​​NFE-support (NFE) -støtte til Apple Pay og kameraets evne til at optage film i 30 til 240 billeder i sekundet. Det lykkedes iPhone 6 og iPhone 6 Plus at sætte en rekord for Apple iPhones, da forudbestillinger oversteg 4 millioner inden for de første 24 timer, den var i salg.

  iPhone 6 Specifikationer

  Farve : Space Grey, Sølv & Guld Retina HD skærm 4,7 tommer, IPS-teknologi, True Tone Frontkamera: FaceTime HD-kamera 1,2 MP med 720p HD video
  Størrelse: 138,1 x 67,0 x 6,9 mm. Opløsning: 1334 x 750 pixel, skarphed 326 ppi Bagkamera:  Et kamera 8 MP med 1080p video
  Vægt: 129 g Lagerkapacitet:  16/32/64 GB CPU: Apple A8-chip

  iPhone 6 Reparation

  Jo højere teknologi på en smartphone som iPhone 6, desto mere sandsynligt er det, at noget går galt, uanset hvor meget du elsker og plejer det. Fra batteriet, der ikke holder opladning til at tabe telefonen så skærmen bliver smadret, eller kameraet ikke fungerer korrekt – hvis det værste sker med dig, er der hjælp til rådighed fra Tele Vesterbro på iPhone 6 reparation.

  Vores Teknikker elsker alt Apple, og de er de virkelige eksperter på at levere hurtige, on-demand tjenester til din iPhone 6 reparation.

  De kan skifte til et nyt batteri eller udføre en skærm udskiftning på 45 minutter, Der er ingen grund til at administrere uden din iPhone 6 – få et gratis tilbud på iPhone 6 reparation uden forpligtelse og læg reparationen i deres dygtige hænder i dag.