iPhone 8 Plus Reparation

iPhone 8 Plus reparation stor hvid skærm og guld bag cover med farverig skærm

Smadret iPhone?
Vi er eksperter i alle slags iPhone 8 Plus reparationer!

De fleste iPhone 8 Plus Reparation tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • True Tone funktion
  Bedre farver og en bedre oplevelse med den nye skærm
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone 8 Plus Reparation Pris
Komplet skærm (grade A kvalitet) 499,- 449,-
Komplet skærm (Original Ref.) 699,- 599,-
Home-knappen 399,-
Udskiftning bagcover (kun glas) 699,-
Bagcover glasset ved skærm udskiftning (kun glas) 549,-
Bagcover (komplet glas inkl. ramme) ,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 2691 MAH 399,-
Batteri udskiftning (høj kapacitet) 3060 MAH 499,-
beskyttelsesglas inkl montering Fra. 75,-
Power knap 499,-
Ørehøjtaler 299,-
Højtaler 299,-
Frontkamera/sensor 399,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 499,-
Bagkamera 599,-
Kameralinse 249,-
Lydløs / volumeknapper 499,-
Vibration 399,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke det  iPhone 8 Plus Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din iPhone 8 Plus Reparation

  iPhone 8 Plus reparation

  Hvis du ejer Apple iPhone 8 Plus, har du en pålidelig iPhone 8 Plus reparation butik, som du kan stole på, helt sikkert ro i sindet. Når din iPhone 8 Plus har brug for alt fra en skærmreparation til et batteri udskiftning.

  Jo større skærmen på din telefon er, jo bedre er det til spil, visning af film og e-mails, men et stort display betyder et stort telefon. Telefon af phablet-type, såsom iPhone 8 Plus, er berømte for at være vanskelige at håndtager i daglig brug og kan være lette at tabe. Det bageste glasplade på det store format 8 Plus siges at gøre telefonen mindre glat, men ulykker kan stadig ske.

  Uanset hvilke iPhone 8 plus reparation du ender med at have om det er en skærmudskiftning, en ny bagglas, nyt batteri eller en kamera reparation, så kan du altid komme til os i vores butik på Vesterbrogade 90, vi få arbejdet udført hurtigt og billigt og du vil glæde dig over resultatet, så hvorfor ikke kontakte os i dag?

  iPhone 8 Plus Skærm reparation

  Med en kæmpe 5,5-tommers Retina HD skærm er skærmen på iPhone 8 Plus blandt de bedste funktioner, som denne smartphone bringer på. Lad ikke en revnet skærm forhindre dig i at nyde den førsteklasses oplevelse, som denne telefons skærm tilbyder. Besøg vores mobiltelefon reparation butik for et hurtig, pålidelige iPhone 8 Plus skærm reparation.

  Vores teknikere er erfarne fagfolk inden for reparation af skærme med mange års erfaring og kan i de fleste tilfælde få din skærm udskiftet inden 45 minutter.

  Vores butik har en række populære iPhone 8 Plus etuier og beskyttelsesglas for at beskytte din enhed mod fremtidige fald. Kontakt vores butik i dag for at få et uforpligtende tilbud på din iPhone 8 Plus reparation!

  Reparation af vandskade på iPhone 8 Plus

  IPhone 8 Plus markedsføres som stænk-, vand- og støv modstandsdygtig; vandtæthed er dog ikke det samme som vandtæt. Med en IP67-vandtæthed kan iPhone 8 Plus ikke modstå at blive nedsænket i vand dybere end en meter i mere end 30 minutter. Hvis du mener, at du har fået et væskeskade som påvirker ydeevnen på din iPhone 8 Plus, skal du straks bringe enheden til vores butik. Vores mobilreparatør vurderer skaden og tilbyder dig et gratis fejldiagnose og et uforpligtende tilbud.

  Vær sikker på, at vores mobilreparatør er professionel når det gælder af vandskader på mobiltelefoner. Ring til os på 33 25 55 55 i dag for flere detaljer om vores iPhone 8 Plus Reparation af vandskader.

  Om iPhone 8 Plus

  iPhone 8 Plus blev i den årlige Apple-produktlancering i september 2017 lanceret. Produktlanceringen var især bemærkelsesværdig for at inkludere tre nye flagskibs-produkter – det store format iPhone 8 Plus, dets mindre bror iPhone 8 og den varmt forventede iPhone X. Med lignende eksterne designfunktion som iPhone 7 Plus (bortset fra det bageste glasplade) havde iPhone 8 Plus en række forbedringer, der var interne, såsom Apple A11 Bionic-chipset, forbedret kamera og en avanceret skærm, der indeholder True Tone-teknologi, der muliggjorde automatisk lys justering.

  Anvendelsen af ​​A11 Bionic-chipset blev anset for at have øget CPU hastigheden med op til 70%, mens den reducerede strømforbruget, og det siges, at grafikbehandling funktionen var forbedret med 30%. Det bagerste glas på iPhone 8 Plus (og andre iPhones, der blev lanceret på samme tid) lettede opladning af trådløs induktion – første gang dette var blevet inkorporeret i en iPhone og blev bredt rost for sin bekvemmelighed. En anden forbedring var bagkameraet, som nu omfattede et vidvinkellinser med 2 gange optisk zoom og op til 10 gange digital zoom såvel som teleobjektivet.

  iPhone 8 Plus Specifikationer

  Farve: Sort , Lilla, Gul, Grøn, Rød & Hvid

  Retina HD skærm 5,5 tommer, IPS-teknologi, True Tone

  Frontkamera: FaceTime HD-kamera 7 MP med 1080p HD video

  Mål: 158,4 x 78,1 x 7,5 mm.

  Opløsning: 1920 x 1080 pixel, skarphed 401 ppi

  Bagkamera: Dual kamera 12 MP  + 12 MP med 4K video

  Vægt: 202 g

  Lagerkapacitet:  64/128 GB

  CPU: Apple A11 Bionic-chip