Samsung Galaxy S20 Reparation

Samsung Galaxy S20 reparation

Model nr.: G980F G981B Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1899,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S20 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig med din Samsung Galaxy S20 Reparation

  Samsung Galaxy S20 Reparation

  Hvis du ejer en Samsung Galaxy S20, så vil det give dig en ro i sindet at have en pålidelig Galaxy S20 reparation, som du kan stole på. Når din Galaxy S20 har brug for alt fra en skærm udskiftning til et batteriudskiftning, vi har kun originale dele, det rigtig værktøj og med over 15 års erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit.

  Du kan også sælge din Galaxy S20 til os, hvis du vil have en ny telefon i stedet for at få den gamle repareret.

  Udgivet i marts 2020 er Samsungs Galaxy S20 største højdepunkt, at det er utroligt robuste kamerafunktioner. Endvidere kan enheden prale med et smukt design, kraftfuld processor, 5G og et intelligent batteri. Hvis skader eller en funktionsfejl forhindrer dig i at få mest muligt ud af din Galaxy S20, skal du kontakte os vores mobiltelefon reparations butik ligger på Vesterbrogade 90 i København. Vores ekspert teknikere er velbevandrede i reparationer af mobiltelefoner, så når du har brug for reparation af Samsung Galaxy S20 , er vi her for at hjælpe dig videre.

  Samsung Galaxy S20 Skærm Udskiftning

  Der er masser af funktioner at elske på Samsung Galaxy S20, men den 6,2-tommer AMOLED-skærm vil helt sikkert fange dit øje. Enhedens Infinity-O-skærm skaber en fuld front skærm med næsten ingen synlig ramme. Selvom telefonen er holdbar, kan der stadig forekomme utilsigtet skade. Hvis et fald resulterer i en revnet skærm, skal du ikke bekymre dig! Tele Vesterbro er her for at hjælpe med hurtig og overkommelig skærm udskiftning.

  Ikke alene er vores reparationer dækket af 2 års garanti , men vi tilbyder også et hav af tilbehør i butikken. Når du besøger vores butik, skal du gennemse vores udvalg af cover og hærdet glas for at beskytte din nye skærm.

  Samsung Galaxy S20 Reparation af vandskade

  Som de fleste Samsung-produkter har Galaxy S20 en IP68-klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå nedsænkning i op til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Stadig betyder det ikke, at enheden er helt vandtæt. Et dukkert i poolen eller havet kan forårsage problemer. Plus, slid over tid kan medføre, at din telefon bliver mere modtagelig for vandskader. Hvis din Samsung Galaxy S20 har taget en dukkert, så skynd dig ind til vores værksted. Vores teknikere kan hjælpe med at teste din enhed og udskifte eventuelle beskadiget dele.

  Foruden reparation af skærm og reparation af vandskader har vores mobilmekaniker også erfaring med en række andre Samsung reparationer, herunder kamera reparationer, højttaler problemer, batteri udskiftning og meget mere! Kontakt os i dag for at få råd og et gratis fejldiagnose med et uforpligtende tilbud på din Samsung Galaxy S20 Reparation.

   

  Om Samsung Galaxy S20 

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro