Galaxy S21 Plus Reparation

Galaxy S21 Plus reparation

Model nr.: G996B Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1949,-
Udskiftning af bagcover (Original) 599,-
Udskiftning af batteri 599,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy  Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig

  Samsung Galaxy S21 Plus Reparation

  Vi forstår bestemt, at din Samsung telefon er en vigtig del af dit liv. Så du vil have det repareret hurtigt og til en høj standard. Når din Galaxy S21 Plus har brug for alt fra en skærmreparation til en batteriudskiftning eller et kameraskift m.m..

  Så har vi i Tele Vesterbro de originale reservedele, det rigtig værktøj og med over 15 års erfaring til at løse reparationen rigtigt første gange – så det bliver en hurtigt og problemfrit reparation på din Samsung Galaxy S21 Plus.

  Reparation af en Samsung Galaxy S21 Plus skærm

  Den fantastiske 6,7-tommer Dynamic AMOLED 2X skærm vil helt sikkert være iøjnefaldende på Samsung Galaxy S21 Plus. Mens denne model er udstyret med Gorilla Glass, er revner og utilsigtede skader desværre stadig mulige.

  Hvis din nye telefon får et slag, skal du ikke gå i panik. Vores tekniker i Tele Vesterbro er mere end udstyret til at reparere det. Vi arbejder kun med professionelt værktøj, så vores reparatør kan give dig den  bedste resultat på en Samsung Galaxy S21 Plus skærm reparation og få dig ud af døren på ingen tid! Vi har 24 måneders garanti på alle vores reservedele og reparationer for at sikre, at din reparation vil holde.

  Vi i Tele Vesterbro bruger kun originale reservedele fra Samsung som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele du kan finde på markedet.

  Når vi udskifter en original skærm til din Samsung Galaxy S21 Plus så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det kan løse eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du udskifter skærmen på din Samsung Galaxy S21 Plus hos os.

  Om Samsung Galaxy S21 Plus

  Samsung Galaxy S21 Plus har alle de bemærkelsesværdige funktioner i Samsung Galaxy S21 og mere! Ikke kun tilbyder det et ultra bredt 12 MP bageste quad-kamera og hybrid optisk zoom, men det har også en forbedret batterilevetid.

  Hvis det er en Samsung Galaxy S21 Ultra reparation eller du er på udkig efter en Samsung Galaxy S21 reparation , skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Samsung Galaxy S21 Plus Reparation af vandskade

  Som de fleste Samsung kommer S21 Plus med en IP68-vurdering, der beskytter den mod mindre væske kontakt. Hvis det ender med at blive beskadiget efter alvorlig kontakt med væske, skal du kontakte os straks. Vores teknikere tørrer din telefon for væske og rengør den efterfølgende, undersøger om der er eventuelt interne skader og foretager de nødvendige reparationer. Vi giver dig først et gratis fejldiagnose og med et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du kan forvente, at din reparation kommer til at koste.

  Brug vores walk-in service for Samsung Galaxy S21 Plus reparation 

  Uanset om du har brug for en udskiftning af Samsung Galaxy S21 Plus skærm eller en du har brug for en anden form af Samsung Galaxy S21 Plus reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

  Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med vores teknikker, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Samsung, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro