Samsung Galaxy S21 Ultra Reparation

Galaxy S21 Ultra Reparation

Model nr.: G998B Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 2499,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Finder du ikke din Samsung Galaxy S21 Ultra  Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig

  Samsung Galaxy S21 Ultra Reparation

  Fra en Samsung Galaxy S21 Ultra udskiftning til et nyt batteri eller opladningsstik, kan vi bestemt hjælpe. Vi ved, at din Samsung telefon er meget vigtig for dig. Så hvis du er på udkig efter reparation af Galaxy S21 Ultra til en overkommelig pris, er vores service i butikken eller kunderservice det perfekte til dig.

  Vi har i Tele Vesterbro de originale reservedele, det rigtig værktøj og med over 15 års erfaring til at løse reparationen rigtigt første gange – så det bliver en hurtigt og problemfrit reparation på din Samsung Galaxy S21 Ultra.

   Hvis din enhed ikke fungerer korrekt, kan forhindre dig til at have en normal hverdag. Heldigvis er så er vi i Tele Vesterbro elektronikmekaniker til håndtering af alle Samsung reparationer, så når du har brug for Samsung Galaxy S21 Ultra reparation, er vi her for at hjælpe.

  Samsung Galaxy S21 Ultra Skærmreparation

  Der er mange funktioner at elske ved Samsung Galaxy S21 Ultra, men en af ​​vores favoritter er Dynamic AMOLED 2X skærmen på 6,8 tommer. Denne levende skærm giver denne telefon en af ​​de bedst mulige oplevelser.

  Galaxy S21 Ultra kommer fra den mest holdbare serie af Samsung Galaxy, et utilsigtet fald kan til enhver tid forekomme. Men der er ingen grund til at bekymre sig. Kontakt en af vores teknikker i vores butik eller vores kundeservice, som kan reparere din skærm på så kort tid som muligt. Vores reparatør er ikke fremmed for Samsung Galaxy S21 Ultra reparationer, så du kan stole på dem, når du er i klemme.

  Om Samsung Galaxy S21 Ultra

  Samsungs Galaxy S21 Ultra er den største version i Samsung Galaxy serien fra januar 2021. Med batterikapacitet på op til 5.000 mAh til at holde hele dagen, fotos i høj kvalitet fra en 108 MP vidvinkel zoom, 8k video og meget mere, tilbyder denne model meget som man ikke kan lad være med at holde af.

  Hvis det er en Samsung Galaxy S21 Plus reparation eller du er på udkig efter en Samsung Galaxy S21 reparation. Så skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

  Samsung Galaxy S21 Ultra Vandskade

  Den største enhed fra denne Galaxy serie har en vand/-støvtæthed på IP68, hvilket betyder, at den kan håndtere den kan skænkes i væske over en kort periode. Ulykker kan dog ske, og da din telefon oplever regelmæssig slitage, kan den blive mere modtagelig for vandskader. Hvis din telefon tager en længere svømmetur, kan vi hjælpe. For at komme i gang med en Samsung Galaxy S21 Ultra reparation af vandskader skal du anmode om et gratis Fejldiagnose når du kommer i vores butik på Vesterbrogade 90. Når du kommer i butikken, åbner vores mobilreparatør din enhed, bestemmer omfanget af skaden og udskifter dele, der ikke kan repareres.

  Brug vores walk-in service for Samsung Galaxy S21 Ultra reparation 

  Oplever du et andet problem med din Samsung Galaxy S21 Ultra? Vores venlige personale er uddannet til at tackle batteriproblemer, lydproblemer, kamerafejl og meget mere!

  Vi har 24 måneder på alle vores reparationer og reservedele at sikre, at du får den mest pålidelige reparation!

  Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med en af vores dygtig mobilrepatør, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Samsung, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.

  Hvorfor vælge os?

  Samme dag reparationer

  Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

  Fast lav pris

  Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

  Garanti

  2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro