Huawei P40 Lite E Reparation

HUAWEI P40 lite E reparation

Model nr.: Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1099,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro

Huawei P40 Lite E Reparation

Vi forstår bestemt, at din Huawei-telefon er en vigtig del af dit liv. Så du vil have det hurtigt repareret og til en høj standard. Derfor, hvis du leder efter en overkommelig Huawei P40 Lite E reparation, hjælper vores butik eller kundeservice dig helt sikkert.

Huawei P40 Lite E skærm udskiftning

Der er intet mere irriterende end en knust eller revnet skærm. i Tele Vesterbro tilbyder vi en hurtig og overkommelig Huawei P40 Lite E skærm udskiftning. Vores professionel tekniker vil hurtigt gendanne dit krystalklare skærm.

I Tele Vesterbro bruger vi kun originale reservedele fra Huawei som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele du kan finde på markedet.

Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P40 Lite E så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det kan løse eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du udskifter skærmen på din Huawei P40 Lite E hos os.

Huawei P40 Lite E batteri udskiftning

Hvis dit batteri løber hurtigt tør for strøm eller slet ikke oplader, kan vi udskifte det for dig. Vores hurtige, professionelle og overkommelige Huawei P40 Lite E batteriudskiftning genopretter hurtigt din strøm så du kan bruge din telefon igen.

Vi bruger kun originale reservedele som betyder det er af det højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed.

Derudover tilbyder vi også garanti på 24 måneder på alle vores reservedele  (ekskluderer synlig skade) så du kan rolig være sikker på at det holder.

Derudover tilbyder vores Huawei P40 Lite E teknikker altid en gratis fejldiagnose på stedet for at identificere problemet før det bliver løst så du ikke kommer betale for noget du ikke har brug for.

Vi reparerer mere end skærm reparation og batteri udskiftning

Vores dedikerede mobilreparatør kan reparere mere end bare en Huawei P40 Lite E skærm reparation eller udskiftning af batteri. Måske fungerer opladningsstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd/sluk-knappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Vores professionelle Huawei reparatør kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

Om Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite E (ART-L28, ART-L29) blev frigivet i 2020. Telefonen er udstyret med et Kirin 710F-chipsæt og en 6,39 tommer skærm. Telefonen har også et bagkamera på 48 megapixel med vidvinkel- og dybde linse samt et 8 megapixel frontkamera.

Hvis det er en Huawei P40 Pro reparation, Huawei P40 reparation, eller du er på udkig efter en Huawei P40 Lite reparation, skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

Brug vores walk-in service for Huawei P40 Lite E reparation 

Uanset om du har brug for en udskiftning af en skærm til din Huawei P40 Lite E eller har brug for en anden slags reparation, kan vi altid hjælpe dig.

Vi kan løse alle reparationer på Huawei i vores værksted på Vesterbrogade 90. Så kom forbi vores butik og få en snak med en af vores teknikker, før vi begynder reparation på din telefon.