Huawei P40 lite Reparation

Huawei P40 lite reparation

Model nr.: JNY-L21A, JNY-L01A, JNY-L21B, JNY-L22A, JNY-L02A, JNY-L22B Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 699,-
Udskiftning af bagcover (Original) 449,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Huawei P40 Lite Reparation

Lige fra en Huawei P40 Lite skærm udskiftning til reparation af kameraet, opladningsstikket eller batteriet så kan vi bestemt hjælpe dig. Vi forstår, at din Huawei telefon er vigtig for dig. Derfor, hvis du leder efter reparation af Huawei P40 Lite til en overkommelig pris, hjælper vores teknikker i butikken eller i vores kundeservice dig hurtigt videre.

Huawei P40 Lite skærm udskiftning

Frem for alt andet er der intet mere frustrerende end en knust, beskadiget eller revnet skærm. Vi tilbyder derfor en hurtig og overkommelig Huawei P40 Lite skærmudskiftning, der hurtigt gendanner din krystalklare skærm.

Vi bruger kun originale reservedele af Huawei som betyder det er det højeste kvalitet og holdbarhed.

Når vi udskifter en original skærm fra Huawei så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser derfor eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du udskifter skærmen på din Huawei P40 Lite hos os.

Huawei P40 Lite batteri udskiftning

Hvad så, hvis dit batteri løber tør for hurtigt eller slet ikke gider oplades, så skal batteriet udskiftes. Vores hurtige, professionelle og overkommelige Huawei P40 Lite batteri udskiftning vil straks returner liv din telefon.

Udskiftning af opladningsstikket, kamera, reparation af vandskader m.m.

Vores professionelle teknikker kan løse adskillige fejl ud over Huawei P40 Lite skærm reparation og udskiftning af batteri.

Hvis din Huawei P40 Lite har fået en vandskade, fordi telefonen falder ned i en pool eller havet, kan vi som regel hjælpe. Måske fungerer opladningsstikket, højttaleren eller kameraet ikke? Vi udfører de fleste reparationer på Huawei telefoner, som kunderne ofte har fået at vide, at de ikke kan repareres.

Vi bruger kun originale dele fra Huawei som betyder det er det højeste kvalitet og holdbarhed på vores reservedele.

Vi tilbyder 24 måneder garanti på alle Huawei P40 Lite reservedele. Desuden tilbyder vores Huawei specialister altid en gratis fejldiagnose i vores værksted på Vesterbrogade 90 så du ikke kommer til at betale for en reparation du ikke har brug for.

Måske fungerer mikrofonen, tænd/sluk-knappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Måske har du brug for en Huawei P40 Lite bundkort reparation(micro lodning) eller datagendannelse? Vores professionelle mobilmekaniker kan hurtigt identificere problemet og få din telefon til at fungere igen.

Om Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite (JNY-L21A, JNY-L01A, JNY-L21B, JNY-L22A, JNY-L02A, JNY-L22B, JNY-LX1) blev lanceret i 2020. Telefonen er udstyret med et Kirin 810-chipsæt og har en 6,4 tommer skærm. Enheden har også et bagkamera på 48 megapixel med vidvinkel-, makro- og dybde linser samt et 16 megapixel frontkamera .

Hvis det er en Huawei P40 Pro reparation, Huawei P40 reparation, eller du er på udkig efter en Huawei P40 Lite E reparation, skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

Brug vores walk-in service for Huawei P40 Lite reparation 

Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P40 Lite skærm eller har brug for en anden slags reparation, kan vi bestemt hjælpe.

Vi kan løse alle reparationer på Huawei i vores værksted på Vesterbrogade 90. Så kom forbi og få en snak med en af vores teknikker, før vi begynder reparation på din telefon.

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro