Huawei P40 Pro Reparation

Huawei p40 Pro reparation

Model nr.: ELS-NX9, ELS-N04 Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1999,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Huawei P40 Pro reparation

Smadret Huawei P40 Pro skærm, svigtende batterier eller en opladningsport der ikke virker, det er blot nogle af de reparationer på Huawei P40 Pro, som vi kan hjælpe dig med. Vi kan løse alle reparationer, for vi ved at din Huawei er meget vigtig for dig. Så hvis du er på udkig efter reparation af Huawei P40 Pro til en overkommelig pris, er vi det rette valg for dig.

Huawei P40 Pro skærm udskiftning

Hvis du søger efter udskiftning af Huawei P40 Pro skærm, er du kommet til det rette sted. Vores hurtige, professionelle og overkommelige priser på Huawei P40 Pro skærm reparation vil du hurtigt få din krystalklare skærm igen.

Vi bruger kun originale reservedele af Huawei som betyder det er det højeste kvalitet og holdbarhed.

Når vi udskifter til original skærm fra Huawei så inkluderer det glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det løser derfor eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, skæv/ridset ramme eller et dårligt batteri. Med andre ord, så få du en semi-ny telefon når du udskifter skærmen hos os.

Derudover tilbyder vi også 24 måneder garanti på alle vores Huawei P40 Pro reparationer.

Huawei P40 Pro batteri udskiftning

Mange af vores kunder søger efter en overkommelig udskiftning af batteri på Huawei P40 Pro, Endnu en gang kan vi helt sikkert hjælpe med at give din Huawei nyt liv. Vores professionelle teknikker tilbyder gratis fejldiagnose på vores værksted, så er vi sikker på at  det er batteriet der er noget galt ved.

Vi reparerer mere end P40 Pro skærm og batteri

Revnet eller knust glas kan let afhjælpes med en hurtig Huawei P40 Pro skærm udskiftning. At miste strøm hurtigt kan fikses med en overkommelig Huawei P40 Pro batteriudskiftning.

Vi kan dog også løse mange andre problemer. Måske fungerer opladningsporten, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd/sluk eller lydstyrkeknapperne ikke? Vores professionelle Huawei teknikker kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

Om Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro (ELS-NX9, ELS-N04, ELS-AN00, ELS-TN00) blev udgivet i 2020. Telefonen er udstyret med et Kirin 990 5G-chipsæt og har en 6,58 tommer touchscreen-skærm. Enheden har også et 50 megapixel bagkamera med vidvinkel-, dybde- og teleobjektiver samt et 32 ​​megapixel frontkamera.

Hvis det er en Huawei P40 reparation , Huawei P40 Lite reparation, eller du er på udkig efter en Huawei P40 Lite E reparation , skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

Brug vores walk-in service for Huawei P40 Pro reparation 

Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P40 Pro skærm eller har brug for en anden slags reparation, kan vi bestemt hjælpe.

Vi kan løse alle reparationer på Huawei i vores værksted på Vesterbrogade 90. Så kom forbi og få en snak med en af vores teknikker, før vi begynder reparation på din telefon.

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro