Huawei P40 Reparation

Huawei P40 reparation

Model nr.: ELS-NX9, ELS-N04 Pris
Udskiftning af komplet skærm (Original) 1899,-
Udskiftning af bagcover (Original) 499,-
Udskiftning af batteri 499,-
Diagnose Gratis

33 25 55 55Kontakt os

Hvorfor vælge os?

Samme dag reparationer

Effektiv reparation på samme dag - 85% udført på under 45 minutte

Fast lav pris

Fast lav pris og høj kvalitet - vores løfte til dig

Garanti

2 års garanti på alle reparationer : Oplev markeds bedste service hos Tele Vesterbro

Huawei P40 Reparation

Fra en Huawei P40 skærm udskiftning til et nyt batteri eller opladningstik, kan vi bestemt hjælpe. Vi ved, at din Huawei telefon er meget vigtig for dig. Så hvis du er på udkig efter reparation af Huawei P40 til en overkommelig pris, er vores service i butikken eller kunderservice det perfekte til dig.

Huawei P40 skærm reparation

Hvis du søger efter reparation af en Huawei P40 skærm, er du kommet til det rette sted. Vores hurtige, professionelle og overkommelige P40 skærm reparation vil hurtigt gendanne din krystalklare skærm som den var da du købt din telefon.

I Tele Vesterbro bruger vi kun originale reservedele fra Huawei til P40 reparation som betyder det er det højeste kvalitet og mest holdbar reservedele.

Når vi udskifter en original skærm til din Huawei P40 så inkluderer det nyt glas, LCD, ramme og batteri m.m.. Det kan løse eventuelle andre problemer som en sort skærm eller usædvanlige linjer, der vises på skærmen, et dårligt batteri eller en ramme som ikke ser så pænt ud. Det vil sige at din telefon vil få et helt nyt look, når du udskifter skærmen på din Huawei P40 hos os.

Vi bruger kun dele af højeste kvalitet til ydeevne og holdbarhed. Derudover tilbyder vi også garanti på 24 måneder på alle vores Huawei P40 reparationer, så du tryg kan afleverer din telefon hos os.

Huawei P40 udskiftning af batteri

Mange af vores kunder søger efter en overkommelig udskiftning af batteri til deres Huawei P40. Endnu en gang kan vi helt sikkert hjælpe med at få liv i din telefon. Vores professionelle teknikker tilbyder altid en gratis fejldiagnose på vores værksted ved en batteriudskiftning for hurtigt at genoprette din strøm så du kan bruge din telefon igen.

Kamera, reparation af opladningsport, hjælp af vandskader til din Huawei P40

Revnet eller knust glas kan let afhjælpes ved en Huawei P40 skærm udskiftning. At miste hurtigt strøm kan som regel hjælpes med en udskiftning af Huawei P40 batteri.

Vi kan dog også løse mange andre problemer. Måske fungerer opladningsstikket, kameraet, mikrofonen, højttaleren, tænd/sluk-knappen eller lydstyrkeknapperne ikke? Måske har din Huawei P40 vandskade fra af at telefonen, der falder ned i en i din morgenkaffe eller i din drinks? Vores professionelle Huawei reparatør kan hurtigt identificere problemet og få din enhed til at fungere igen.

Om Huawei P40

Huawei P40 (ANA-AN00, ANA-TN00) blev frigivet i 2020. Telefonen er udstyret med et Kirin 990 5G-chipsæt og har en 6,1 tommer skærm. Enheden har også et 50 megapixel bagkamera med vidvinkel- og teleobjektiver samt et 32 ​​megapixel frontkamera.

Hvis det er en Huawei P40 Pro reparation, Huawei P40 Lite reparation eller du er på udkig efter en Huawei P40 Lite E reparation, så skal du klikke dig ind på deres link for at tjekke deres reparations priser.

Brug vores walk-in service for Huawei P40 Pro reparation 

Uanset om du har brug for en udskiftning af Huawei P40 skærm eller en du har brug for en anden form af Huawei P40 reparation, så kan vi bestemt hjælpe.

Vi i Tele Vesterbro har værksted samt butik i hjertet af København på Vesterbrogade 90. Du kan altid kom forbi og få en god snak med vores teknikker, før vi begynder på reparation af din telefon. Uanset hvilke problem du har på din Huawei, vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig, så finder vi en løsning på dit problem. Vi rådgiver dig altid om den bedste løsning, så du ikke kommer til at betale for noget som du ikke har brug for.