iPhone 7 Reparation

iPhone 7 reparation hvid skærm og guld bag cover

Smadret iPhone 7
Vi på tele vesterbro er eksperter i alle slags iPhone 7 reparationer!

De fleste iPhone 7 Reparation tager under 45 minutter.

 • 2 års garanti
  På alle vores reparationer og reservedele
 • Fast lav pris
  Selvom vi kun bruger høj kvalitet reservedele
 • Rabat ved flere reparationer
  Op til 50% rabat, når du vælger at reparer flere ting på engang
 • Deep Clean
  Professionel rengøring af opladerstik (dock), højtaler og mikrofon
 • Gratis diagnose
  Hurtigt fejlfinding af dit problem
Book en tidKontakt os
crazy tilbud Tele Vesterbro | Mobil og tablet reparation

iPhone 7 Reparation Pris
iPhone 7 skærm skift (grade A kvalitet) 44,- 399,-
 Skærm skift (OEM kvalitet) 599,- 499,-
Home-knappen 399,-
Batteri udskiftning (original kapacitet) 1960 MAH 299,-
Batteri udskiftning (høj kapacitet) 2220 MAH 399,-
beskyttelsesglas inkl montering Fra. 75,-
Bagcover (komplet) 799,-
Power knap 355,-
Ørehøjtaler 299,-
Højtaler 299,-
Frontkamera/sensor 399,-
Ladestik / Mikrofon (dock) 399,-
Bagkamera 399,-
Kameralinse 249,-
Lydløs / volumeknapper 399,-
Vibration 199,-
Væskeskade 249,-
Diagnose Gratis,-

Finder du ikke din iPhone 7 Reparation du leder efter?

Skriv til os, så kan vi hjælpe dig

  iPhone 7 Reparation På Vesterbrogade 90

  Hvis du ejer en iPhone 7, giver det en ro i sindet at have en pålidelig iPhone 7 reparatør lige ved hånden, som du kan stole på. Når din iPhone 7 har brug for alt fra en skærmreparation til en udskiftning af batteri, har vi alle reservedele, værktøjer og erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit. Du kan også vælge at sælge din iPhone 7 til os til markeds bedste pris.iphone 7 skærm Priserne starter fra 499 Kr

  I september 2016 frigav Apple, iPhone 7. Fra længere batterilevetid og et sofistikeret nyt kamerasystem til en 25 procent lysere skærm og nye sort og jet sort finish, tager iPhone 7 alle de specifikationer, som Apple brugere elsker til det næste niveau.

  iphone 7 skærm reparation på vesterbrogade

  Med en overflod af nye og spændende teknologier pakket ind i iPhone 7, kan du komme ind i en tilstand af panik, hvis du ser din elskede iPhone 7 styrter ned til jorden. Der er dog ingen grund til at bekymre sig! For vores teknikere er professionelt uddannede til at udføre ekspert iPhone 7 skærm reparationer og udskiftninger. Vær sikker på at vi kun bruger kvalitetsdele med 2 års garanti og specialværktøjer til at udskifte og reparation af iphone skærm og LCD. Besøg vores butik på Vesterbro i dag for at opleve hurtig iPhone 7 skærm reparation af høj kvalitet! skærmskift iphone 7 priser fra 499 Kr.

  iPhone 7 væskeskade

  iPhone 7 anses for at være vandtæt, er den bestemt ikke vandtæt. Mens enheden blev klassificeret som en IP67 under kontrollerede laboratorieforhold, tillader det med småt på Apples websted, at telefonens vandmodstand over tid kan falde på grund af slitage. Derudover erklærer Apple, at væskeskader ikke er dækket af garantien.

  Hvis din iPhone 7 på trods af den vandtætte etiket lider af væskeskade, skal du slukke for enheden og straks komme forbi med den til vores butik. Vores teknikere åbner din iPhone 7, tørrer motherboardet, skyller enheden for snavs og udskifter permanent beskadigede dele. Din iPhone 7 bliver så god som ny på ingen tid! Kig forbi os idag for et gratis skøn over din iPhone 7 vandskade reparation.

  iPhone 7 reparation på vesterbrogade 90

  Selvom iPhone 7 er modstandsdygtig overfor vand, har den en slank profil, der gør det svært at holde fat i den, især hvis telefonen er våd, og dette efterlader den sårbar over for brud på at falde. Hvis din iPhone 7 har nogle skrammer på skærmen, eller noget der bare ikke fungerer korrekt, skal du have en ekspert til at ordne det for dig. Det er her, vi kan hjælpe – vi er eksperter på iPhone reparationer, og uanset hvilket problem – en skærmreparation, et kamera problem eller en smadret bagskærm– vi kan reparer din telefon og få den tilbage i dine hænder med minimal forsinkelse.

  Der er ingen grund til at vente – få et gratis tilbud i dag til en iPhone 7 reparation.

  Om iPhone 7

  IPhone 7 blev sammen med iPhone 7 Plus afsløret ved lancering begivenheden i september 2016 og var de første modeller af iPhone-serien, der blev designet uden standard 3,5 mm-stikket til hovedtelefonstik. Når folk imidlertid var vant til tanken om, at de enten skulle købe trådløst tilbehør eller bruge en adapter, gik iPhone 7 videre for at få kritikerroste. En af de populære funktioner var, at telefonen havde IP67 vand- og støv bestandighed. En anden var inkluderingen af ​​en virtuel Hjem-knap til at erstatte den fysiske, og brugen af ​​den innovative Taptic Engine til at give fysisk feedback, når der blev trykket på knappen.

  IPhone 7, der var lettere i vægt end sin forgænger (iPhone 6S), havde slanke, sømløse linjer og kom i to nye, kølige farver – Sort og en jet-finish Jet Black. Disse nye farver viste sig så populære, at de udsolgt så snart de ramte butikkerne. Retina HD-skærm på 4,7 tommer var et fremskridt over displayet på 6S, med forbedret nøjagtighed i farvegengivelse og øget lysstyrke. I midten af ​​2017 blev iPhone 7 og 7 Plus hyldet som verdens mest solgte smartphones.

  iPhone 7 Specifikationer

  Farve : Sort, Jet black, Sølv , Guld & Rosaguld

  Retina HD skærm 4,7 tommer, IPS-teknologi, True Tone

  Frontkamera: FaceTime HD-kamera 7 MP med 1080p HD video

  Størrelse: 138,3 x 67,2 x 7,1 mm.

  Opløsning: 1334 x 750 pixel, skarphed 326 ppi

  Bagkamera:  Et kamera 12 MP med 4K video

  Vægt: 138 g

  Lagerkapacitet:  32/128 GB

  CPU: Apple A10 Fusion-chip